[ 反五毛運動 ] 支持中國政府嘅就係 中 國 人

427 回覆
202 Like 14 Dislike
重開呢個Post

呢幾日時事台五毛起勢洗版 ,

散播失敗主義

將反對勢力分化對立

捉其他社群批鬥

目標都係要將焦點由政府身上扯走

每當有人發現問題 , 就會被人話屈毛然後繼續洗版

但有一樣野佢地係唔想提及嘅 , 就係想統一香港嘅思想

所以以後只要將以下會員區分

對中國政府支持 / 無意見嘅就係 中 国 人

當大家有共識自動標籤 五毛或者藍絲 成為 中国人

佢地無得反抗 , 如果否認就會為中国人身份增加 負面 效果
如果承認 , 反對派就識得分辨 邊啲係 中国人 , 邊啲係反對派

頭先實測 , 暫時堆 中国人 未有對策 , 只係一味拉你落水話你都係中国人
但唔敢否認

中国人 取代 五毛 呢個名 令佢地無辦法話人屈毛
最多話人屈人做 中国人

反對派嘅同路人 , 今次時事台能否再變得有影響力 , 能否再無咁多無謂亂屌

就靠你地喇
推下先
https://lihkg.com/thread/364070/page/21

上面條 LINK 可睇到 有啲會員唔敢反駁自己唔係 中国人
中国人 唔敢推嘅 POST
但都有黃絲當自己係中國人,愛國不愛黨咁

咁咪當佢地係中国人 , 無問題
乜唔係大家都係中國人咩?你地本護照寫咩國家?

我唔會認自己係中国人喎, 你係咪認
中国人入嚟相認喇喂
中国人入嚟推 post 啦
係咪中国人唔敢推嘅post 嚟
唔通 中国人 統戰主任 六點鐘放工 , 大家都入晒房匯報同聽最新洗版指示 ?
真係無人推 , 快啲入嚟話我屈人做中国人啦
中国人呢 ? 去晒邊
自己呃自己

係啊 , 就好似你承認自己係中国人一樣

source
https://lihkg.com/thread/364070/page/21
乜唔係大家都係中國人咩?你地本護照寫咩國家?

我唔會認自己係中国人喎, 你係咪認

咁事實你係唔係中國人?

我唔係中国人

重覆

我唔係中国人

到你 , 你認自己做中国人未 ?
無 中国人 敢推 POST
用屈毛呢招用咁耐 , 點解唔入嚟話我屈你做 中国人
隔嚟POST 咁多中国人 , 呢度一個都無

係咪因為唔想個標題擴大比人知呢

https://lihkg.com/thread/364070/page/22

中国人真係衰
推下先 快啲入嚟話我屈你做 中国人
支持中國政府禁翻牆算唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞