[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
我懷疑樓主係特登發表弱智言論做臭反對派個朵

原來樓主先係五毛。
不如去站務台問連尼住開個台嚟係咪專俾人反政府好過啦😂😂😂😂

Btw反政府都會有唔同意見架
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。
如果係而家你都仲撐政府咁你更加無資格出聲講自由民主

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關係 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?
p.s. 完全唔知你reply我d乜鳩 , 9 唔搭8

你個所謂民主最最重要既野,係只適用於同樣支持民主既人身上。
你唔同意民主,你也不應該擁有民主既權利,我也不需要同你講民主。
你Up乜野呢?

同樣道理 你容納唔到其他人既意見 咁你又講民主?

民主個最基本共識係對方都要支持民主。你要有基本共識先可以講容納。
你唔支持民主講咩容納呀? 民主唔係乜野都要容納,唔好偷換概念

唔好歪曲民主啦 照你咁講所有選舉 建制派都冇得參選要dq哂佢啦

建制派無得係民主派內選出現係正常喎

建制派去香討洗版都無問題架

所以民主派比人dq又係咪正常呀? 唔撚用腦

你明唔明咩叫內選 ?

我咪問所有建制派係咪要dq哂囉
你就避重就輕講內選

仲有啲人支持人哋發表唔同意見就係等於支持支那獨裁一樣
如果連登係一言堂

咁香討刪post係咩

咪用人格謀殺呢招先

大把人已經Block 晒呢度被稱五毛嘅人,幫我辯論嘅唔多,而且正評數量睇我呢個論點得到支持

請問你弱智嘅定義係點樣得出嚟 ?
屌你老味 連登而家咁多冇撚腦小學雞 就係呢啲濕鳩post教撚壞佢地

唔比佢地接觸獨裁派五毛打手就係教壞佢地?你咩人?

之前有個post講打手既技倆
樓主都似係5毛

各位民主路上的義士都被樓主條仆街含家剷五毛玩左一鑊!屌!
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

好似高登以前都係反共論壇黎架啦
D親中愛國一定係上香討/U汪 唔會上高登 因為一定比人屌到飛起
但政府/建制發覺網上輿論 佢地好多時都係輸
之後咪大搞網上輿論控制, 請五毛打手滲入兩登講紅色言論
班五毛講野親共/歪曲事實/反人類智商 比人屌係應份啦
如果連登係一言堂

咁香討刪post係咩

係喎

咪用人格謀殺呢招先

大把人已經Block 晒呢度被稱五毛嘅人,幫我辯論嘅唔多,而且正評數量睇我呢個論點得到支持

屌,你夠係咁屈鳩人係五毛,你邊有資格講人格謀殺呀?

樓主都似係5毛

話人屈毛 自己又係到屈

你玩曬啦
如果連登係一言堂

咁香討刪post係咩

係喎

如果香港政府係獨裁
咁北韓係咩?

屌你講野之前用下個豬腦啦。

樓主都似係5毛

話人屈毛 自己又係到屈

你玩曬啦

學你班撚樣之嘛。

咪用人格謀殺呢招先

因為撐你都係俾你條弱智誤導左 你仲用正評數打飛機 知唔知醜
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

連尼住好清楚大家由高登走過嚟好大部分原因同政治立場有關

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

咪用人格謀殺呢招先

屌,你夠係咁屈鳩人係五毛,你邊有資格講人格謀殺呀?

佢無屈人喎,佢屈邊個呀?
簡單講 連登式民主就係一個唔開放既民主 得啖笑

啱呀,唔開放比獨裁派五毛打手架

呢個世界無一種民主係會開放比獨裁主義既人嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞