[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
一入黎半版留言都係block 左
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

五毛唔係同你正常辯論
而係一套歪理重複又重複
正常人既反駁當睇唔到唔覆
已經唔係一次半次既個別事件
點解仲有你呢d人走出黎講呢句?
你係咪未見過五毛?
定係你係佢地伙記?

你見唔到 我個 ( ) ?
從來民主政體辯論係重要同必需 . 而家只要有人同你地唔同就一句五毛 , 然後乜柒都唔理唔思考唔辯論 (當然前題係條友唔係盲撐) , 咁做只會顯得你地根本唔配有民主

五毛唔係同你正常辯論
而係一套歪理重複又重複
你係咪未見過五毛?
定係你係佢地伙記

屌你又屈。😂😂

頭先果個post你都未掙扎完,又走過黎比其他人撚呀?

頭先個post係邊個撚邊個😂

五毛唔係同你正常辯論
而係一套歪理重複又重複
你係咪未見過五毛?
定係你係佢地伙記

屌你又屈。😂😂

可能人地唔夠全職返工嘅五毛多呢
我覺得佢呢句講得啱喎
一入黎半版留言都係block 左

嘩,好撚威呀屌你。

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。
如果係而家你都仲撐政府咁你更加無資格出聲講自由民主

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關係 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?
p.s. 完全唔知你reply我d乜鳩 , 9 唔搭8
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?

點解覺得我哋嘅言論係支那獨裁?反對民主自由?我哋一直都講緊係要容納其他意見聲音喎。相比之下,唔係你哋更加似支那獨裁咩😂😂😂,完全容不下其他異見人士。

樓主個標題講得好清楚
你支持獨裁, 咁眾人針你都好理所當然

你有無睇上邊,我哋無人支持獨裁,樓豬仲問我哋支唔支持政府,而我哋都話唔支持😂😂😂
爬下文先啦好嘛😂

係其他POST 認到你啦

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

唔支持鍵國=唔要民主自由

拿我無咁講過
原來閣下都會老屈人

咁點解同你哋少少意見唔同就係五毛?就係支那獨裁?原來閣下都係老屈人個堆

你地係支持獨裁WO
你地自己都認既
仲話人抵死
咁點解唔係五毛?

我都叫咗你爬文架啦🤦🏻‍♀️
我哋無人支持政府啊,用下你對眼啦,唔陪人講就開始夾硬屈

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

點解覺得我哋嘅言論係支那獨裁?反對民主自由?我哋一直都講緊係要容納其他意見聲音喎。相比之下,唔係你哋更加似支那獨裁咩😂😂😂,完全容不下其他異見人士。

樓主個標題講得好清楚

你有無睇上邊,我哋無人支持獨裁,樓豬仲問我哋支唔支持政府,而我哋都話唔支持😂😂😂
爬下文先啦好嘛😂

😂😂😂😂點撚算,我一直都無話我支持政府喎屌

五毛唔係同你正常辯論
而係一套歪理重複又重複
你係咪未見過五毛?
定係你係佢地伙記

屌你又屈。😂😂

可能人地唔夠全職返工嘅五毛多呢
我覺得佢呢句講得啱喎

講野有啲POINT啦柒碌,三句唔埋就屈鳩人係五毛。😂😂

連登:shut up and listen to what i say

你支持政府即係唔同意呢句野。
你唔同意呢句野又用返呢句野駁人?
你都幾好笑wo?

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

樓主個標題講得好清楚

爬下文先啦好嘛😂

我講句咁撚中性既說話 , 都可以比人問係咪五毛既伙記 , 依樣咪就係我屌緊你地既野囉on9 . 無限上綱上線

Sorry, 民主的前提係你要唔反對民主。而今日好明顯政府已經係反緊自由,反緊民主底線。

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關系 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?

咁嘅然你話你唔撐政府,咁我信你
但係你話連登仔做法係反民主,如果你真心為民主發展嘅 ,

請問你可唔可以講下你認為反對派要點做先可以壯大 ?
我講句咁撚中性既說話 , 都可以比人問係咪五毛既伙記 , 依樣咪就係我屌緊你地既野囉on9 . 無限上綱上線

班屈毛無撚理性唔撚會理嫁啦,總之佢睇你唔順眼你就係五毛。

你仲未答,你係咪從來未遇過五毛?

你嗡緊乜 , 個政府係咪反民主同你係咪要做反民主既事有咩關係 ? 咁你仲嗡乜鳩民主 ? 我冇講過任何話我撐政府既言論 , 唔該用隻眼睇野 . 我係屌緊你地響往民主但完全唔做民主政治其中一樣最最要既事 . 咁仲學咩人講民主 ?

你個所謂民主最最重要既野,係只適用於同樣支持民主既人身上。
你唔同意民主,你也不應該擁有民主既權利,我也不需要同你講民主。
你Up乜野呢?

可唔可以Quote 出嚟,如果我睇錯嘅,我會認衰say sorry

P.s. 上綱上線呢個Term 咁唔似香港人用嘅

有咩咁出奇,有人話認得我添😂
我完全唔明走出黎講句不食人間煙火既中性說話有咩用

你個所謂民主最最重要既野,係只適用於同樣支持民主既人身上。
你唔同意民主,你也不應該擁有民主既權利,我也不需要同你講民主。
你Up乜野呢?

同樣道理 你容納唔到其他人既意見 咁你又講民主?

可唔可以Quote 出嚟,如果我睇錯嘅,我會認衰say sorry

P.s. 上綱上線呢個Term 咁唔似香港人用嘅

又撚過
連登式言論自由
仲好意思講咩民主

班屈毛無撚理性唔撚會理嫁啦,總之佢睇你唔順眼你就係五毛。

如果你係支持反對派,
請問你可唔可以講下你認為反對派要點做先可以壯大 ?

定還是一味屌但無建議 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞