[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
因為喺本質上共匪同平民不對等
共匪可以攞你啲資源再打你,平民資源好有限,凈係得個鍵盤
所以喺連登只可以得反對政府o既聲音係好合理
正如樓主所講,支持政府o既都已經可以喺香討發表意見,睇下邊一邊多人囉
就無謂喺度挑撥離間
支持政府o既返香討喇

言論自由
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?

唔支持鍵國=唔要民主自由
咁你咪試下趕走我囉,唔知仲以為你可以BAM鳩我呀😂😂
根本你班人性格同共產黨一鳩樣

個分別只係你窮ja

你都唔支持民主自由
點解其他人要對你平等?

學人講民主自由之前,先諗下你哋連最基本嘅言論自由都忽視

你地既言論係支那獨裁 反對民主自由
你地都唔想要,咁點解要比你有?

點解覺得我哋嘅言論係支那獨裁?反對民主自由?我哋一直都講緊係要容納其他意見聲音喎。相比之下,唔係你哋更加似支那獨裁咩😂😂😂,完全容不下其他異見人士。
唔好成日講咩言論自由比人當五毛啦
而家你撐政府係咪出唔到POST先 唔係就收皮啦
你有權講政府有幾好幾愛國, 其他人都有權屌柒你係五毛同BLOCK你
咁樣咪言論自由緊囉
你係中國反共係講野拉你入監野都唔比你講
呢個咪同高登連登屌柒你同BLOCK你兩回事囉
你有冇因為比唔妥你既連登仔BLOCK左而令支持你既人睇唔到你講野啊
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

咁你係香港反共做咩呀? 香港係港共既天下 唔見你去移民?

五毛最叻叫人唔鍾意就移民

香港係比共產黨用卑鄙手段搶返嚟,而且我地無得揀,香港人一出世就係呢度,亦唔係個個鍾意就可以移民

但你有得揀,你去唔去清真寺你有得揀,你去唔去六四屌人集會你有得揀,你去香討定連登你唔好話我知你無得揀

五毛洗版影響到人無正常討論,賴死唔走
其他人要返正常討論就要以正視聽,分辨五毛
成堆五毛衝入嚟

屌你老母又屈鳩人係五毛。
持不同意見就係五毛,你條撚樣仲獨裁過中共。
既然係咁,

不如叫admin set埋整ac果陣問申請者係咪撐政府,

撐既話就唔比開連登ac,

因為連登只能夠出現一種意見 .

唔講仲以為去左百度討論區

吓,我以為我返咗大陸啊
五毛死全家
既然係咁,

不如叫admin set埋整ac果陣問申請者係咪撐政府,

撐既話就唔比開連登ac,

因為連登只能夠出現一種意見 .

唔講仲以為去左百度討論區

唔講仲以為佢地買撚起左連登,開AC要過政治審查,都痴撚鳩線。😂😂
五毛死全家

屈毛死全家
啱架喇,五毛入嚟呢度同我拗,唔好出去洗人版喇

屌,又屈鳩啲唔撚同意你既人係五毛,師兄你咁撚低汁不如返香討啦。😂😂
上連登上到要效忠反對派先俾上

真係笑撚死人

問題係五毛屌反對派,洗人版影響到人
睇正評數就知連登有幾多港豬
連基本言論自由都未識尊重

有言論自由唔代表你可以去清真寺屌人唔信耶教

你影響到其他人嘅社群就要被處理

咁你係香港反共做咩呀? 香港係港共既天下 唔見你去移民?

五毛最叻叫人唔鍾意就移民undefined

香港係比共產黨用卑鄙手段搶返嚟,而且我地無得揀,香港人一出世就係呢度,亦唔係個個鍾意就可以移民

但你有得揀,你去唔去清真寺你有得揀,你去唔去六四屌人集會你有得揀,你去香討定連登你唔好話我知你無得揀

五毛洗版影響到人無正常討論,賴死唔走
其他人要返正常討論就要以正視聽,分辨五毛

清真寺同六四就有哂立場 你搞事你抵死 我同意
連登就係一個自由討論區 咩聲音都應該有
你用以上兩者做錯誤類比係混淆視聽
你想圍爐既唔該去香討

五毛定義係咩?同你哋有唔同意見定係真係撐政府?
上連登上到要效忠反對派先俾上

真係笑撚死人

問題係五毛屌反對派,洗人版影響到人

😂😂😂又屈毛
連登只準有一種聲音?

支那五毛狗:我讚成政府打壓民主
香港人:你都痴撚事正五毛狗
支那五毛狗:你竟然反對我反民主
你都唔民主既
大家睇到呢班支那五毛狗玩乜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞