[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
睇番樓主一開始講︰

你係連登亂屌反對派,盲撐政府
背後目的同正常人物以類聚想法背道而馳

你就必然被當做五毛

你試下七一/六四 係人群中大叫支持林鄭睇下比唔比人趕走你

所以只要支持政府就係五毛 , 連登仔要有共識
咁以後佢地再講人屈毛都無用

咁都唔叫屈毛同一言堂?

咁我修正

你就必然被當做中国人

其實講乜撚野言論自由同一言堂既人個腦係咪裝屎
而家有人bam你咩?你既留言被消失左?
連登有禁字filter?
On撚鳩,唔同意你反駁你屌你就話自己冇言論自由
討論區黎架屌你老母,姐係點
你走出黎撐政府我唔同意我屌鳩你=剝削你言論自由?
我屌鳩完你五毛你以後會冇得講野?
就算係呢個post叫你班五毛返香討
你又真係以後係連登講唔到野?
咪撚成日撻言論自由四隻字出黎啦

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

要大隻啲架,我已經重覆咗好多次啦

咁你嘅正見係咩先 ? 你支持啲乜野先 ?

講咗啦上面,我都覺得係要屌五毛,但唔係話少少意見唔同就目話人係五毛,上邊咁多個都唔撐政府,都係反對政府,淨係話覺得要容納唔同意見都俾你哋話係五毛啊而家。反對派都有唔同意見架,唔係就唔洗分咁多個黨啦
我夠想個政府冧啦,但睇下你哋連自己圍內人都內閧啊,就知要離推冧呢個政府嘅夢想係幾咁遙遠囉。啱先都講咗,本身反對派都已經成盤散沙咁,唔團結仲要自己搞分化搞內閧,中共見到咁啊都已經係個心入面笑緊我哋啦。你到底明唔明而家最緊要係團結返反對派,聽下反對派入面各種唔同嘅聲音然後再協商啊。要對抗一個政權,先要你哋班人內部團結啊。

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

連尼住好清楚大家由高登走過嚟好大部分原因同政治立場有關

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

咁請問邊個會員先係五毛? 是旦講一個出黎

呢度無會員係五毛,ok?

原來連登跟本無5毛, 全部係比人屈出黎

無心髮師

我講緊呢個post啊屌
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

係唔係中國人又如何?

無問題 , 但我會認自己係中国人

係咁多
睇番樓主一開始講︰

你就必然被當做五毛

咁都唔叫屈毛同一言堂?

原來盲撐政府唔係叫5毛

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

入面無五毛,不過唔知點解有部份人特別興

班五毛點唔認都好,一句就露底
https://lihkg.com/thread/363722?ref=ios

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

係唔係中國人又如何?

無問題 , 但我會認自己係中国人

係咁多

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

係唔係,你講曬,真唔真心,大家有眼睇你言論,不過
如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

都係個句,呢個post無人撐政府,入嚟屌你哋係因為你哋班友亂咁屈人係五毛,只要同你哋意見唔啱就係五毛,咁你話你哋唔係屈毛咁係咩
建議每個user既留言都加個批鬥制 講左親政府既野 或者唔岩“連登主義”既說話 可以禁入去 會開個該user既批鬥區 大家可以入去批鬥 批鬥完佢 滿意就bam左佢acc

再係lihkg app最頂加張連尼住既大頭 俾大家可以隨時禁入去report你唔鍾意既user

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

Sor我係香港人
建議每個user既留言都加個批鬥制 講左親政府既野 或者唔岩“連登主義”既說話 可以禁入去 會開個該user既批鬥區 大家可以入去批鬥 批鬥完佢 滿意就bam左佢acc

再係lihkg app最頂加張連尼住既大頭 俾大家可以隨時禁入去report你唔鍾意既user

不用了 , 親政府嘅都係中国人

即刻靜晒

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

入面無五毛,不過唔知點解有部份人特別興

班五毛點唔認都好,一句就露底
https://lihkg.com/thread/363722?ref=ios

無人特別興,不過好睇唔過眼自己圍內反對派有少少野唔同就要俾人屈係五毛

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

Sor我係香港人

咁就好

係唔係,你講曬,真唔真心,大家有眼睇你言論,不過
如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

都係個句,呢個post無人撐政府,入嚟屌你哋係因為你哋班友亂咁屈人係五毛,只要同你哋意見唔啱就係五毛,咁你話你哋唔係屈毛咁係咩

樓主意見好明確:撐政府->五毛->返香討
咁你講咩屈毛姐,係呢個意見基礎上你唔同意,等於自己利申緊自己係五毛
唔使唔認啦
成堆五毛無理據反駁就話人屈毛,就算唔係五毛當你言論on9到同五毛如出一轍,屈錯都冇咩可惜

唔撐政府都係五毛
成堆五毛無理據反駁就話人屈毛,就算唔係五毛當你言論on9到同五毛如出一轍,屈錯都冇咩可惜

痴撚完線未呀?而家大家都表達左係唔支持政府,只係同樓主有少少意見唔到,咁又屈係五毛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞