[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
同五毛打左咁多年泥漿摔角,由高登打到去連登

真係時候要完結啦

仲洗乜同佢地講咁多

反正佢地都係影印機黎

無視正常人反駁

咁掃佢地出連登係最正常既做法

你仲未打夠泥漿摔角咩?
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

好似高登以前都係反共論壇黎架啦
D親中愛國一定係上香討/U汪 唔會上高登 因為一定比人屌到飛起
但政府/建制發覺網上輿論 佢地好多時都係輸
之後咪大搞網上輿論控制, 請五毛打手滲入兩登講紅色言論
班五毛講野親共/歪曲事實/反人類智商 比人屌係應份啦

08年高登仔全部都係大中華膠

樓主似係細路仔黎
乜都唔識咁

民主自由既概念佢都冇 推崇北韓式民主仲叫人返香討

有將政見想法分成左右 ,撐政府為對立立場,要分開討論,有問題

其實睇返呢度留言嘅某啲人,佢地開post 全部亂屌或分化,對反對派無建設

垃圾post

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

連尼住好清楚大家由高登走過嚟好大部分原因同政治立場有關

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

咁請問邊個會員先係五毛? 是旦講一個出黎

呢度無會員係五毛,ok?
我懷疑樓主係特登發表弱智言論做臭反對派個朵

咪用人格謀殺呢招先

大把人已經Block 晒呢度被稱五毛嘅人,幫我辯論嘅唔多,而且正評數量睇我呢個論點得到支持

請問你弱智嘅定義係點樣得出嚟 ?

因為撐你都係俾你條弱智誤導左 你仲用正評數打飛機 知唔知醜

我淨係知道你要撐政府就返香討,呢句冇錯,邊度誤導?
唔通仲要同d五毛打泥漿摔角呀?

重點係 連登係咪特登起俾你反政府先 如果唔係 根據你地同我所追求嘅民主自由 咁樣係雙重標準

點呀,又歪理上身,高登又一早起俾大家反政府呀?
如果唔係,高登又雙重標準呀??
其實講乜撚野言論自由同一言堂既人個腦係咪裝屎
而家有人bam你咩?你既留言被消失左?
連登有禁字filter?
On撚鳩,唔同意你反駁你屌你就話自己冇言論自由
討論區黎架屌你老母,姐係點
你走出黎撐政府我唔同意我屌鳩你=剝削你言論自由?
我屌鳩完你五毛你以後會冇得講野?
就算係呢個post叫你班五毛返香討
你又真係以後係連登講唔到野?
咪撚成日撻言論自由四隻字出黎啦

yes
就算呢度多五毛 d五毛咪一樣越黎越多 屌極都有

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

要大隻啲架,我已經重覆咗好多次啦
其實得閒開POST 引五毛入嚟 , 其他 POST 清靜晒 , 有返正常討論係幾唔錯

五毛又可以賺錢

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

咁你嘅正見係咩先 ? 你支持啲乜野先 ?
其實得閒開POST 引五毛入嚟 , 其他 POST 清靜晒 , 有返正常討論係幾唔錯

五毛又可以賺錢

呢度邊個係五毛先
無人撐政府喎,你做咩啊你?

好似高登以前都係反共論壇黎架啦
D親中愛國一定係上香討/U汪 唔會上高登 因為一定比人屌到飛起
但政府/建制發覺網上輿論 佢地好多時都係輸
之後咪大搞網上輿論控制, 請五毛打手滲入兩登講紅色言論
班五毛講野親共/歪曲事實/反人類智商 比人屌係應份啦

08年高登仔全部都係大中華膠

樓主似係細路仔黎
乜都唔識咁

民主自由既概念佢都冇 推崇北韓式民主仲叫人返香討

有將政見想法分成左右 ,撐政府為對立立場,要分開討論,有問題

其實睇返呢度留言嘅某啲人,佢地開post 全部亂屌或分化,對反對派無建設

個論壇你架?

好鍾意用「個論壇你架」黎搵位企
我會話個個論壇唔歡迎五毛打手囉,講中你咩?

垃圾post

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

原來連登跟本無5毛, 全部係比人屈出黎

無心髮師
只准圍爐
最自由既討論區

咁你嘅正見係咩先 ? 你支持啲乜野先 ?

我支持港獨

咁就好 , 謝謝你

係唔係,你講曬,真唔真心,大家有眼睇你言論,不過
如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

垃圾post

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

原來連登跟本無5毛, 全部係比人屈出黎

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞