[正視聽] 你要撐政府嘅就返香討講

607 回覆
825 Like 99 Dislike
其實講乜撚野言論自由同一言堂既人個腦係咪裝屎
而家有人bam你咩?你既留言被消失左?
連登有禁字filter?
On撚鳩,唔同意你反駁你屌你就話自己冇言論自由
討論區黎架屌你老母,姐係點
你走出黎撐政府我唔同意我屌鳩你=剝削你言論自由?
我屌鳩完你五毛你以後會冇得講野?
就算係呢個post叫你班五毛返香討
你又真係以後係連登講唔到野?
咪撚成日撻言論自由四隻字出黎啦

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

要大隻啲架,我已經重覆咗好多次啦

係唔係,你講曬,真唔真心,大家有眼睇你言論,不過
如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

都係個句,呢個post無人撐政府,入嚟屌你哋係因為你哋班友亂咁屈人係五毛,只要同你哋意見唔啱就係五毛,咁你話你哋唔係屈毛咁係咩

樓主意見好明確:撐政府->五毛->返香討
咁你講咩屈毛姐,係呢個意見基礎上你唔同意,等於自己利申緊自己係五毛
唔使唔認啦

😂😂😂我有講過話同意屌五毛架
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

連尼住好清楚大家由高登走過嚟好大部分原因同政治立場有關

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

咁請問邊個會員先係五毛? 是旦講一個出黎

呢度無會員係五毛,ok?

原來連登跟本無5毛, 全部係比人屈出黎

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

係唔係中國人又如何?

無問題 , 但我會認自己係中国人

係咁多

鬼拍後尾枕,樓主先係真五毛

嚟喇喂 , 捉我打漏字喇

但我唔係中国人 / 中國人 , 我係香港人
天滅共產黨
其實講乜撚野言論自由同一言堂既人個腦係咪裝屎
而家有人bam你咩?你既留言被消失左?
連登有禁字filter?
On撚鳩,唔同意你反駁你屌你就話自己冇言論自由
討論區黎架屌你老母,姐係點
你走出黎撐政府我唔同意我屌鳩你=剝削你言論自由?
我屌鳩完你五毛你以後會冇得講野?
就算係呢個post叫你班五毛返香討
你又真係以後係連登講唔到野?
咪撚成日撻言論自由四隻字出黎啦

都話冇人撐政府囉 而家係有少少意見不合就被人屈毛 仲要被人追擊 咁都叫冇剝削言論自由?

如果開post屌五毛你會走入黎然後講d中性大愛言論,話咩五毛都有言論自由,咁...你話你係乜野

都係個句,呢個post無人撐政府,入嚟屌你哋係因為你哋班友亂咁屈人係五毛,只要同你哋意見唔啱就係五毛,咁你話你哋唔係屈毛咁係咩

咁你講咩屈毛姐,係呢個意見基礎上你唔同意,等於自己利申緊自己係五毛
唔使唔認啦

駁你都廢撚事

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

所以連尼住都要知道,如果再容忍五毛影響討論,最終會引致第二次會員離開

我好同意要屌走班五毛,同係你哋眼入面五毛係咩定義?而家事實放在眼前就係有班人淨係少少意見唔同,一樣都係反對派,但就因為同你哋有少少睇法唔同就俾你哋話係五毛喎

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

Sor我係香港人

咁就好

中__ 香港 其實個個都可以係五毛。。只要你有心 其實個個都可以係五毛
成堆五毛無理據反駁就話人屈毛,就算唔係五毛當你言論on9到同五毛如出一轍,屈錯都冇咩可惜

痴撚完線未呀?而家大家都表達左係唔支持政府,只係同樓主有少少意見唔到,咁又屈係五毛?

其實可否講下你同我唔同意見嘅少少部份係邊度 ?

可能太多留言我 MISS 咗

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

Sor我係香港人

咁就好

我都想睇到香港好,但係真心好睇唔過眼有啲真係自己圍內反對派有意見唔同就要話人係五毛,內閧有意思咩?
不如改名做反政府討論區啦笨

垃圾post

其實唔錯架,連登根本就係想做分流比反政府嘅人認真討論

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

係唔係中國人又如何?

係咁多

哦 你死啦 你屈人做五毛 你個仆街屈毛狗

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

係唔係中國人又如何?

係咁多

你入去執返條直腸先啦

班五毛點唔認都好,一句就露底
https://lihkg.com/thread/363722?ref=ios

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

同埋我係好同意樓主個topic架😂😂😂😂

連尼住開台既時候話
呢度係最自由既討論區
歡迎任何人
定係你大粒得過連尼住?

無心髮師

佢地全部都係 中国人

睇下否唔否認先

Sor我係香港人

咁就好

中__ 香港 其實個個都可以係五毛。。只要你有心 其實個個都可以係五毛

唔使拉埋所有香港人落水 , 我係話襯政府嘅人係 中国人
快啲叫連尼住返香討
佢縱容五毛係連登撐政府

屌佢老母有心唔做野

連狗明知有五毛都唔做野,分明佢都係撐政府五毛,而連登就係五毛論壇。你地咁撚反共就快撚啲走啦。
成堆五毛無理據反駁就話人屈毛,就算唔係五毛當你言論on9到同五毛如出一轍,屈錯都冇咩可惜

痴撚完線未呀?而家大家都表達左係唔支持政府,只係同樓主有少少意見唔到,咁又屈係五毛?

你都係入去執返條腸先啦

班五毛點唔認都好,一句就露底
https://lihkg.com/thread/363722?ref=ios

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

係咪真架 , 咁就幫下口將襯政府嘅 USER 標籤為 中国人 喇

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

你第一個Reply,失憶呀?
快啲叫連尼住返香討
佢縱容五毛係連登撐政府

屌佢老母有心唔做野

連狗明知有五毛都唔做野,分明佢都係撐政府五毛,而連登就係五毛論壇。你地咁撚反共就快撚啲走啦。

我地走曬就剩低你架喇

你冇糧出架喇喎

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

係咪真架 , 咁就幫下口將襯政府嘅 USER 標籤為 中国人 喇

我係好同意你個topic,一直都講緊唔想反對派內少少意見唔啱就要俾其他人標籤為五毛

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

我係好同意你個topic,一直都講緊唔想反對派內少少意見唔啱就要俾其他人標籤為五毛

同你老母,睇返第一版你第一個Reply係乜9啦
仲兜

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

其實樓豬同中共有咩分別,中共一有其他唔啱聽嘅意見就係顛覆國家政權,佢哋班屈毛黨就係唔同意見即話你五毛

你第一個Reply,失憶呀?

我都有講過話撐樓豬個topic,btw我係講緊反對派內唔同意見啊😂
快啲叫連尼住返香討
佢縱容五毛係連登撐政府

屌佢老母有心唔做野

我地走曬就剩低你架喇

你冇糧出架喇喎

屌你又係度黎屈。
講左幾撚多次,我都話唔支持政府。咪撚咁無聊啦傻閪。

唔使唔認啦

駁你都廢撚事

同你老母,睇返第一版你第一個Reply係乜9啦
仲兜

你連人哋反咩都唔知仲出嚟嘈🤦🏻‍♀️
言論自由喎屌你老母 民主喎
雖然我從來唔支持政府 但我仍然認為樓主係一名懵撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞