True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
仲要睇下保養點計
唔係就搏唔好壞
唔係一年咩
上次唔見單問店 比錢叫佢出番一張
Senn 兩年全球保養
唔見左AZ80個耳機盒邊度有得買翻
我岩岩都拎左去整
唔知收唔收到mtw4
換咗Az80兩日係真係爽
呢個post好似好多人用az80
真係咁好?
1000蚊以內係咪Linkbuds S性價比最高?
依家買az80係咪日馬最平
beyerdynamic FREE BYRD $999
但係降噪可能冇Sony咁好
MTW3第三次死同過保養
Momentum永不錄用

我果對左耳又有問題
Qi 差唔滿 / 定好似唔work
插線差有時唔work / 80% 唔再上 / 撞彩先差滿100%

用落就3-4個鐘冇電
有冇人放MTW3單, 上次整完唔見咗

掃到旋轉有
香港代理真係特別PK,我發覺唔只一隻耳膠喺日本或者台灣係有全size combo pack賣,香港就係唔賣
仲有幾個post 1001,大家睇下有咩model想置頂加入去

Audio Technica ATH-TWX9

Bowers & Wilkins Pi7 S2

Devialet Gemini II

Final ZE8000
Final ZE3000/2000

Noble Mystique
Noble Prestige
Noble Falcon Max (香港未出)

Nuarl Next 1
Nuarl mini3

Sennheiser Momentum True Wireless 3
Sennheiser Momentum True Wireless 4

Sony WF-1000XM5
Sony LinkBuds S

Technics EAH-AZ80
Technics EAH-AZ60M2
Technics EAH-AZ60
請問有冇巴打用Cambridge m100
我見台仔話聲好靚,但見佢唔貴,有d懷疑…..

用緊B&W pi7想upgrade
各位巴打可唔可以幫我投個票
: Bose quiet comfort ultra
: AirPods Pro

用緊 iPhone,只求唔斷線,聲ok,一年保養唔難 claim
如果要求係穩定咁當然係AirPods
AirPods Pro,最好買2代
樓主好有心
仲有Noble Fokus Triumph
買咗半年都未夠,一路聽歌,聽聽下左耳就沙沙聲,然後之後就得好細聲
twx9 個聲底其實好鍾意
如果遲 d twx7 平價版有特價可能會試多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞