True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
曼後篤日森買左最新(?)嘅amsr版,日本買3對唔同size版用埋代運個價o係香港只可以買到同size2對版...
香港代理食水深。。final Type E clear版,香港冇5-size combo得單一size,我舊年去日本時990yen買咗pack 5-size,香港一個size都$99
想問下各位師兄如果想係香港買AZ80,會唔會係豐澤+替換易買比較好?
無傳統平板單元果種人聲結像同寬闊音場,好懷疑呢隻野係用 cheap 雞 square planar。典型 V 形調音,人聲偏薄,試機時主要聽到動鐵d聲。
金聲同旺角有幾間都係18xx, 前面有提
荃灣有間特別平但係開手寫單的就自己小心
呢隻係咪姐係aviot最新果隻旗艦
我岩岩search先見到原來2000fun有入貨, 但明明以前未試過
去返大型電器鋪買穩陣,費事保養出問題同麻煩
dg2 同 noble prestige 差得遠唔遠
水人買貴啲
Az80 攞去維修
係唔係尖東都有維修站
定係要攞去荃灣
用咗半年都冇右邊面板已經壞咗
QC唔係幾得
用緊fokus prestige 既各位有無耳膠推介?
今日買左 Bose QC Ultra
左邊耳機唔播歌果陣有電流聲
上網查完好似好多人都係噤
問緊買果間鋪 有無得換or 退
今日買左 Bose QC Ultra
左邊耳機唔播歌果陣有電流聲
上網查完好似好多人都係噤
問緊買果間鋪 有無得換or 退
想問下AirPods pro 2出面買同官方買係咪無分別?
差在無得買個apple care?
兩次算好
我整咗四次
一月尾送修
二月尾問幾時整完
佢答我四月
我即刻著撚咗
我話買咗唔夠兩年整咗第四次
次次都放低一兩個月
整多過用
叫佢即刻整返比我
然後佢話有少量貨到
會整咗比我先
三月頭收得返
見佢連盒換咗新(or翻新)比我
睇下捱到幾多個月
正垃圾黎

四次都係壞右耳
之前隻mtw3整撚一年都壞咗三次
第一次係充唔到電 第二第三次都係右耳無聲
整頭兩次都係真係維修 同一對耳機黎
第三次好似換咗對新
依家好似過咗半年都未壞
次次整都差唔多等成個月
再壞真係拎刀上觀塘
我個對都係咁
壞2次都係右耳充唔到電
過埋保養
過咗保有無再壞
電流聲好明顯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞