True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
平一半喎,why not?

不過唔知到今年prime day 時,
仲有無咁多倉底貨要清啫
收到
Order左 Momentum Sport 睇下咩料子
sennheiser終於出款好睇d既sport
我都諗緊買,做運動用
但想睇多啲Review先
希望可以用耐d
兩年保養
最近買咗az80,之前就用mtw3

覺得戴得舒服過mtw3,戴得實之餘唔會feel到好撐住耳仔,暫時用落都未試過戴到耳仔痛

不過其實講舒服,我反而鍾意AirPods pro
後日落旺角試AZ80同DG2 ,邊到買平鐘意聽人聲應該都會二揀一,其實用緊Elite5都唔錯
Az80 我荃豐買1780
DG2 建議你考慮清楚, 電池有d煩, 我嗰對上年10月買, 開始有問題, 諗住掉返過去保養搞了
手寫單個間?
係, 我諗應該冇伏掛
good luck
DG2肯減價先會考慮
有咩問題
有冇好心人
你係DG 1or2
邊間有 我3月訂完 間野到依家都冇通知我有貨 諗緊有冇得cut單 買walkin 真係等到癲 冇耳機出街勁辛苦
DG2
電池咩問題 可唔可以講多少少 ,但唔計價錢DG2好聽過AZ80好多? 荃灣有冇得試?
電池問題你可以追返我喺#718 個留言, 主要係帶一陣,是旦一邊會跌得好快

荃灣買az80我都係直接訂, 無試, 所以唔肯定舖頭有無得試
另外你可以等#838 力克巴打解答, 睇佢意思好似舖頭有問題

聲嘅話, 我覺得dg2 個降噪會好d, dg2 個動態感會勁d
Bass 下潛好深. 不過你可能要試戴下, dg2 我帶得耐耳仔會有d痛

Az80 我覺得人聲會暖d, bass冇dg2 咁勁, 不過我覺得襟聽d 少少

不過個人覺得dg2 始終要三千幾, 考慮到電量短同電池問題, 我自己就一般 同埋保養要寄返法國, 比較麻煩
星際, 旺電都有
你係邊間訂
感謝,聽日出去試聽下再算
問多樣 請問DG2仲有冇8折code
用緊iPhone 隻airpod pro1啱啱壞左
想問下如果喺az80同AirPod pro2之間揀係咪anc同音質都係az80好啲?
除左呢兩隻仲會唔會有其他推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞