True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
是但啦,買大廠感覺良好就買大廠,最緊要你開心,我乜都唔識冇意見
知錯
Devialet Gemini II 用左1個月多少少
今日無啦啦右耳無聲 又reset唔到 叉唔到電同入唔到白燈 pairing mode
QC有無咁差
就算我而家AZ80通話都唔係好掂
對面成日都話聽唔到野
呢幾年TWS音質係提升唔少呀
但通話/QC感覺無乜點變 都係咁垃圾
大廠黎講
Dg2電細
Mtw3壞電,mtw4唔知改善未
Pi7重用緊on9單邊主機
係咪得az80同xm5叫冇咁多鑊氣
成日因為通話問題煩
除左單掛耳個類 真係想搵個可以行街搭車通話嘅
成日都要傾成個鐘好苦惱
Mtw2差唔到電,connect幾分鐘就收皮,無限reconnect,諗緊整唔整好

如果唔整有冇咩推介?想長途機用,要降噪好 + 舒服,音質反而唔係最重要
Xm5斷線都暈
我仲諗住買
最少鑊氣應該係airpods / airpods pro
不過天生聲底差
所以用緊airpod pro2,就算心旭想買多隻聽歌用都落唔到手
Dg2電小對我冇問題,但會左右耳突然唔同電/叉唔到又係搞不撚掂
我都用緊airpod pro2,聽歌中中間間,一定唔係好,但又唔係好差劣個隻。不過通話真係一流,我日日要用佢開公司zoom meeting。我聽歌用Victor fw1000,聽歌幾好,但係通話垃圾。電好似愈黎愈快用完,所以先諗住買DG2
用後感係唔值依個價

聲既話都係noble mystique好聲D 但之前連續2隻connect 唔到
謝謝!等我睇下
點解去試聽 mtw4 播 wave 檔覺得好似 d 聲唔係好清,係咪要 set d 野先試?
黎緊去日本 想去買耳機 有無推介邊隻好
az80邊度有現貨呢
同問
試過
分析力係好強,但好似飄飄地
az80耐聽d
Bose QuietComfort Ultra OPEN Earbuds

有冇巴打試過
如果想買個做運動,但戴入耳會頭暈,有咩選擇,係咪的骨傳導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞