True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
星際。。。。 果間D...咩料 早兩日打去仲同我講冇返貨
有DG1先會有8折code
DG1用一年半d電已經含,DG2電少d個life cycle更短,叫好在有兩年保
仲有冇code share
想問下依家頂級係咪noble 4千幾個隻? (如果無限budget)
手上有mtw4 3 , az80, az60 pi7s7
笑死MTW3維修返黎變左MTW4
遲DMTW4壞左又係咪變MTW5
update完firmware 依家wf xm5用ldac都唔會點斷 好c服
想問下荃灣間 日x 穩唔穩陣?
我見好似得佢有noble fokus triumph
師兄,降噪、聲音同使用體驗上,
mtw 4同az80 邊隻好啲?
我今日拎左隻mtw4
覺得音質mtw4好d
但係qc應該都係垃圾級,好彩既話可能可以維修比mtw5你
聲音取向上兩隻應該差唔多?
仲未有機會試az80, 不過網上睇評價好似overall 認為mtw4 比az80 優勝
qc 就真係唔知
想聽吓係咪真係咁正
好似冇得試聽
謝謝! 搵日上去試聽
做完research覺得dg2 最fit自己 但電個問題真係好卻步

想問下同tier仲有冇咩選擇可以一戰
尋日係荃豐買左黑AZ80 $1800,手寫單

原本想買銀色,但鋪頭話代理缺貨

原先用緊XM4,充電盒叉極都係得12%

同埋無論係插USB/無線叉,
個盒既橙燈著左一分鐘左右就熄左
係咪即係叉唔到?
之前問過 佢pre order黎
想請教下 戴緊WF-1000XM4 早一兩年拎過去一次換電 今日聽聽下啲聲突然又遠又近 好奇怪 係咪報銷啦?
想問下有冇人買咗rog cetra true wireless speednova
我想買隻耳機for pc用,本身已經有headset,想買一個入耳式真無線,最好低延遲,我見呢個好似唔錯,仲有埋主動降嘈,同續航力都幾高
想問有冇人用緊呢隻耳機,或者有冇其他更好既選擇
如果剩係睇你要求既電量ANC加低延遲
可以睇埋JLab Epic Lab Edition
一樣有跟隻USB-C轉接器 價錢又差唔多

TWX9正, 人聲清 女聲有奇效 分離道好

低音唔多唔糊,點到即止,收得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞