True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
有冇其他選擇?
你要用係PS5就最好買返有2.4Ghz dongle既 選擇真係唔多
用藍牙延遲會大好多

如果你真係想用返藍牙就買Creative個藍牙dongle
https://hk.creative.com/p/speakers/creative-bt-w5
請問以平價耳機$1000樓下黎講,係咪無得追求人聲?
ps5係要個bt adaptor je
有adaptor 基本上所有tw 都連到
rog 好定inzone 好?
我兩款都無
$300 - $400 買俾阿媽可以買邊隻 ?
az80 講電話接收如何
本身用緊隻victor ha-fw1000t,但早幾個月開始左邊耳機一時時叉唔到電,叉左一晚再用一放入耳就叫我叉電
本身聽開低音比較強既耳機,有睇過noble prestige(個盒有d大同少貴)同az80
求推介
我又係用緊fw1000t同一個毛病
一星期前開始左邊成日叉唔到電, 要放平哂個耳機盒同埋拎出黎放落去幾次先叉到電, 平時拎出街就算放係耳機盒都成日當我拎左出黎連左部電話
諗住今日放工去買過隻入黎睇下有咩推介, 唔講以為自己回PO
買咗一年 整咗兩次 整一次來回成個月 下隻都應該唔再買Sennheiser
Sennheiser消費產品業務早幾年賣左比人架啦,你地冇人知咩?
mtw3 又壞9咗 整咗第3次
有冇人仲敢試mtw4? Mtw3 唔壞其實幾滿意

我想問個好特別嘅要求,有冇邊款推介
公司文化向來比帶住呢d 無線耳機
但d 同事壓低把聲講秘密 喺正你耳似隔嚟好細聲
開transparent mode 都完全聽唔到

有冇邊款係聽到
mtw4 用落有冇分別
Mtw3 今日又壞
你應該係要對可以放大環境聲的耳機
例如 有邊款
sonova 都叫大公司
bud fe
如果係用iOS呢?
金屬位接觸不良,用嘢刮下佢
thank you
棉花棒, 少量酒精

再唔得就

棉花棒, 少量牙膏, 之後用新棉花棒抹返乾淨, 牙膏用有粒粒果種,即係咬落去有沙沙感覺
試下先,唔該大佬
其實都想問下去左無線年代

有冇邊間傳統耳機大廠啲無線產品係ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞