True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
AZLA SednaEarfit MAX for TWS
thanks
AZ80係咪有QC問題 用過兩隻右邊都有怪聲
我係日本買 用左二個月無事
好好用 幾正
琴日見到呢款有興趣
見佢寫住藍芽5.4
我已經用到ip15pm都係得藍芽5.3
咩野機先有5.4
冇玩耳機好多年而家只想方便得黎又好聲
想問下藍芽係咪都要用dap先好,電話唔夠?
同埋大家有冇用串流平台?邊個平台好?
用得藍牙加串流是但搵部android電話用ldac,搵d可以雙連裝置咁就iphone聽電話,android聽歌
點解無咩人講 hifiman svanar wireless

除左貴 音色都好過az80
Iphone聽歌差好多?
其實有冇邊隻講電話收音係清? 用緊AirPod pro2對方成日都聽唔到我講乜
連線好似話好差
用緊LE版旺角返工
某幾個紅綠燈位經過四五次會卡一次
算唔算好差

依隻係技能點加哂落音質架啦
Jlab epic lab edition 點睇
AZ40m2呢個價位係咪冇對手?
Nuarl Next1 有得打
我想知
推薦noble prestige
好過az80幾多
Bose QuietComfort Earbuds II
Sony WF-1000XM5

係呢兩款掙扎緊有無人比啲意見
XM5呢度評價麻麻
係,但我本身用sony Xperia
可能平平哋博下LinkBuds S仲好,不過睇你需要啦
Bose QC Earbuds II
Sony WF-1000XM5
Jabra
請問有邊隻係可以獨立左或者右都可以聽?

p.s. 上網搵過, 好似冇乜點講既
有有巴打用緊Sony WF-1000XM5?
依家係咪仲會成日斷線
頭2個可以單耳用
不過QC Earbuds II停咗貨 得返ultra有得賣
本身有d想試佢JLab buds mini 評價好高咁
但好似唔多夠 所以就想試 JLab epi lab edition

定大家有其他介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞