True Wireless真無線耳機討論 (75)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
同問,尋日喺舖頭試完,幾正,又輕

利伸:之前用xm4
用左幾日人聲好似有啲蒙 唔知係咪Eq set得唔好
Prestige大粒同埋導管好粗 我耳細真係唔啱戴
prestige 核電好正
dg2 電量如何?
3小時左右,不過差電算快
下開降噪滿電用得3個鐘?
佢成日差到8成停
頭兩成同無,無分別
得3個鐘真係差d
qc咁差?定係有好似apple果d咩最佳化電池充電咋
想問而家買linkbuds s仲會唔會有xm4果啲電量問題?
dg1話6hrs,實際得4hrs左右
用一年多d就得返2hrs唔夠要去換,好就好在佢兩年保

dg2重要少左得5hrs,應該唔洗一年就要去換
呢個亦係我最卻步換dg2既原因
新款竟然續航仲差d真係減少左購買意慾
而家用慣prestige,連續聽5~6個鐘都ok返唔到轉頭了
咁公道講因為佢細隻左帶得舒服左
不過續航對我黎講真係好重要
重要由$2500加到$3600,8折code都要$2800

最後買左AZ80同inzone buds打機
8折code 係唔係有第一代先有?
inzone buds 我都有d 興趣
MTW4
UW100 MKII
Mystique

大家會點排?
mtw 4 qc 有冇鑊
請問做運動易唔易甩,因為我見今次改短左入耳既長度
冇甩過,前提係要揀啱ear rip size
Ear tip size
mtw3上左4
幾好升級
到底bose qc ultra earbuds重會唔會搭車顛簸果陣降噪有爆音嘅情況
今日去左試覺得降噪好撚勁同聲都唔錯 好想買
我都驚
但其餘2間呢?
如果用iPhone
Airpods Pro 2定Elite 10好?
多數用黎搭車睇YouTube, 同有時用黎傾電話
筆直1700內,仲有無其他好提議
有冇巴知mtw4點樣著個aptx?
部電話support但係著唔比揀aptx
請問有冇買咗Bose Ultra Open?好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞