Zen 4 mini PC集中討論區 (3)

550 回覆
6 Like 4 Dislike
年尾時期99G都係6650M 其實00同50分別都唔好大
就算差幾%都係幾%呀

相反佢HX100G 就寫6600m, 心諗新款但gpu 降級? 懷疑佢掉轉左兩個來寫..

香港官網大大幅圖話6650M
係咪佢有啲頁面懶得更新 啊
https://minisforum.hk/products/neptune-hx99g?variant=43470245757106
你拉到最底有個詳細HX100G 規格,就係嗰到錯左..
吓?拉落最底都寫RX6650M 你係邊頁度睇到 購物車之後?

呢個係99g 呀, 最底個行有100g
官網似未更新過

佢80/99/100G合併咁顯示
佢有顯示100G 2月中到貨 但選擇嗰度都未有得揀7840HS…

好果你買咗 可以追問客服 有冇出問題…
應該係780xtx少問題,所以無咩人講
So far so good
想問巴打 如果買嚟淨係要嚟打機 開中上畫質
2k/4k都得 建唔建議買mini pc
打機嚟講 係咪散熱會好shit?
上面都有巴打答左你啦
都係砌機
你YouTube 780m gaming 就會明
gaming minipc
不過肯定散熱冇大機咁好 你當gaming laptop咁睇
Thanks Ching已經落咗單砌機
砌機買部ITX 加張4060 > 全部平價gaming laptop 果堆3050 3060 4050 4060 > 780m > 680m
最後都係砌咗4070 s
1K都中至低畫質都仲可以,
2K/4K就放棄啦
用左1個月多無咩問題
之前仲手多升埋Display Driver...
暫時正常
display driver 有新?我見佢個 tray 無顯示既?
請問 display driver 係咪有新?
近排好似唔見佢個 tray 有顯示既。
含淚買咗張4070s
有無邊部7x24耗電低,用黎做下server和文書,應該好少打機。求推介
求期一部7840
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞