Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
啱啱先 75 億買完 , 就即摺 , 個可能性有幾大

好好玩呢隻
啱啱買咗Series S, 開咗XGPU
想係WWZ, RB6, payback3 係街場search 玩家,一直都無人嘅?定係呢啲舊game本身都冇人玩?
講緊或者若干年後啫
同埋75億你估係靠xbox賺返嚟買㗎咩,微軟出錢買完而家咪俾上面揸春袋囉
加上睇返微軟啲策略、過往發言,我估都係想慢慢轉做三廠數銀紙算㗎喇
有玩,好似無地圖嘅吸血鬼倖存者
未過到 Danger5
呢幾隻真係無乜人會玩
新出時可能都仲有D

堅嘅話咁XGP都收咗一半皮
我仲以為係我網絡問題
假到離譜喎,連汁都冇求其9up就信
你不如斷網先啦,日日自亂陣腳點捱到下星期
https://x.com/IdleSloth84_/status/1755408948683792697?s=20
原來係GAME PASS廣告全遊戲業界都講XBOX
轉貼下討論下啫
同埋啲game成日獨不佔真係有啲灰,部機好用又有何用
唔會一下cut哂啦

Unity有樣睇
你心急過班索屍
無留意嗰邊,索屍應該有講掛,單嘢可以令佢哋咁high
75b係750億
因為ATVI本身有都70億cash
所以埋單680億
我個人覺得策略係要轉
同Sony一齊玩console+exclusive 明顯唔夠打
明明Ps5都已經唔多exclusive
加強Gamepass內容(包括賣去其他平台等人試下啲game)去賣console都不失為一個好方法
360時代咪幾好
歸根究底xbox將啲game同步擺上pc度已經玩死咗自己主機
仲要第一方大作真係差強人意
而ps同日廠fd,falcom、光榮鍊金工房嗰堆game唔上你xbox平台,一堆東亞機迷玩console嘅就算ps幾仆街都無得揀
xbox咁嘅管理同策略,ps真係瞓喺度都贏
咩人嚟?
舊game之餘仲要xbox版緊係冇人啦
慣性嘅嘢係好難改變
好似而家CCTVB收視都係最高架
我都 kick 住危險5
黑暗兵法
公子獻頭
Nobody
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞