Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
remake改到咁樣真係無乜意思
舊嗰隻裏關先有謎之敵人,兩個角色又行唔同路線,仲多互動好多
remake就全部嘢簡化晒
收到 因為一開始係後門入警局 好似又係玩返差唔多嘅野 以為揀錯

Xbox 官方宣布於台北時間3月7日淩晨2點舉行第三方合作夥伴發布會,此次活動將專注於“新遊戲的發布、發行日期的公布以及即將推出的新遊戲的實機內容”,同時還會通過Xbox Wire 網站分享開發人員提供的幕後細節

發佈會約30分鐘,預計公佈十多個全新遊戲預告片,包括 Capcoin、EA和Nexon。特別值得關注的是 Capcoin 動作遊戲《祇:女神之道》實機展示。

同時,EA將帶來其下一款 EA Originals 獨立遊戲《肯澤拉傳說:紮烏》的新預告片,這是一款橫版的銀河惡魔城遊戲,總監阿布巴卡爾·薩利姆將以解說的方式提供有關戰鬥和旅程的詳細訊息。Nexon 也已確認會發佈《第一狂戰士:卡讚》預告片。

3月7日
汪汪隊立大功世界 (繁中字幕)

3月12日
海綿寶寶

3月13日
Control 終極版 (繁中)

3月14日
No More Heroes 3 (繁中)

3月19日
MLB The Show 24 (D1GP)
Lightyear Frontier (D1GP、遊戲預覽版、繁中)
No more heroes
Control 上終極版可以全成就
control之前玩完普通版,上終極版咁個save仲喺唔喺返度?
定已經當係另一隻game嚟?
而家當畀埋dlc你啫
買左好耐仲未開黎玩

FALLOUT 自定義手掣
聽講話係同普通版係分開兩隻game嚟
咁嘅話應該唔會再玩多次終極版
兩個dlc都幾好玩啊
香港區又贏
M$ Rewards gift card加價。。
係喎... 幾時加咗?
之前係 7020 換 $60
嘩 頂 加咁多既
唔知聖獸之王有冇紐西蘭大法
7300都唔係多好多, 呢排都多左拎分途徑, 同D任務都算容易左完成
每日準時努力做任務儲分
到時換錢買Elden Ring DLC
P3r包埋dlc係咩玩法

有啲難以置信
GAME PASS
The ALters , Sleight of hands(潛行類) ,國津神
呢幾隻最有興趣

Unknown 9睇落類刺客玩法,又有dishonoured 影子,可以期待下

女力架做主角嗰啲

最驚喜係P3R擴充包入埋pass,GP世一
GAME PASS賺錢買新遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞