Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
係咪真係有tales of arise
呢幾個月咁多日系game真係玩唔切
喺討論區討論下質疑下都叫指點江山
咩都全肯定就最好啦,好似而家香港咁
2月20號嘛,不過呢隻評價好似又係虎頭蛇尾,故事一般般無乜興趣
衰係 LAST 迷宮 D 怪
成隻嚟講 OK 啦 , 唔算劣 , 但又唔係出色
一定係 FAKE NEWS
聽人話 XBOX HAVE NO GAME
我見我阿哥玩到應該係後期,佢屌晒鬼咁話啲王硬到飛起
講到底都係睇隻game掂唔掂
PS獨佔隔咁耐都上PC 都係有得賺
PS大哥講得好清楚

Do you say, I have a fixed number of players, the players that we have today, and do I find new ways to monetize those players to get more money from the players that I have? Or do you think about, how do I expand the business I have by finding new players and adding those to the base of players that already play? Our focus on Xbox for the last decade has really been on that latter point of, how do we make sure Xbox is growing?

買咗個XBOX ELITE 手掣。個X 同Y掣好STICKY,有時無法回彈
試下換,我果個都係,不過當年無換
網頁太繁忙,今日申請唔到保養
我都忍唔住流左少少眼淚

玩唔慣人中8 好想睇埋個結局
Sega好似講明唔會畀桐生退休住

下次再出場可以拎樂悠卡搭兩蚊車
想問有冇巴絲試過xbox x播唔正bluray 4k ultra hd
hdr
每次一入碟就黑畫面無反應
要改咩setting
為左睇哂成個故事 我會開埋7 黎玩

桐生個髪型成個劉德華咁
從未入過碟 , 唔知
有無插hub果啲
播Blu-ray好似要認證
原裝線直插試下
如果係上一代or之前o既(K或之前)SONY電視, hdmi set左allm/120hz唔可以同時出dolby vision
多唔多人用xbox家用機打爆左 bio 4 remake?
最近打爆左bio 2 remake,就買左 bio 4 remake 想玩leon故事
發覺對比bio 2 , bio 4 好似開左加速器咁D村民快過喪屍好多,用手制好難瞄頭(bio 4 舊版用PC玩)
村民本身就係快啲
Leon bio 4勁咁多 又多彈
玩玩下就慣 係靶場難搞啲
有冇試過o係xbx將VRR同ALLM熄左再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞