Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
ON99 張圖出唔到

新型號為2089。作為對比,XSX開發套件的型號為1881,在正式發布的五個月前獲得了該機構認證
The quarry 正wor
我都想試呢隻 鐘意劇情game
https://news.xbox.com/en-us/2024/03/19/xbox-game-pass-new-march-2024-wave-2/?ocid=XGP_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_3.19.1
3月20日
The Quarry (繁中)

3月21日
Evil West (繁中)

3月26日
Terra Invicta (遊戲預覽版)

3月28日
Diablo 4
Open Roads (D1GP、繁中)
Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged (繁中)

4月1日
Ark: Survival Ascended (繁中)

4月2日
Superhot: Mind Control Delete (繁中)
F1 23
買咗xbox gpu 後 電腦入返同一個ac 係唔係都用到 gpu?
4人 split screen sonic superstar
可以
痴線我仲玩緊arise,點解可以咁多口水,,好似睇埋OVA咁
好抵玩呀好正
玩過wii一,二代好新鮮,但去到呢代無動力玩同。。無咩口啤
如果係正,load驚好快
真係要讚下tales of arises戰鬥快,load驚好快!!

打打下訓著起身,quick resume立即玩得!!

要去xbox 官網讚下佢先
有PS5想入手xbox series S夠唔夠做
只推買 X
話時話,要將xbox screenshot capture 拎過去pc真係搞唔掂
upload 去onedrive 長期fail,淨係screenshot upload to onedrive成個鐘以上都未見到
pc xbox app又好屎忽鬼咁唔俾你睇capture,明明舊嗰個xbox companion app係可以睇到,但係電話個app又可以直接見到,唔知做乜野

再睇microsoft support同reddit,同類問題已經俾人屌咗十個月以上,嗰啲individual advisor 仲戇鳩鳩咁叫你用pc app 睇capture,但係佢地唔知microsoft鳩改到pc app係冇咗呢個功能
係咪真係屌打PS
見2000fun X都有平
擴充卡貴死人
PASS 大勝
如果你有 ALLY / CRAW 呢D 手提機 , 更加完美
X 就冇呢個煩惱
買黎都可能純玩pass 4000玩pass好似無咁抵
唔見得買埋驚玩有咩問題

*附圖為 DD2
有reward點賺自自然然會攞嚟買啲game㗎喇
雖然有啲off topic
想問如果想買部手提機玩XGP
邊部比較好?

steam deck oled 裝windows 太煩
真係要揀嘅係得legion go, 但開盡效能續航得45分鐘,唔開最高效能就不如買返steam deck....

其實steam deck裝windows 喺sdcard係好簡單,同埋行喺上嚟唔算慢
都係嗰句 會買game嘅有pass都會買game
唔會買嘅 冇pass都係唔會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞