Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
你唔介意抬返嚟,基本上所有遊戲機都抵,xbx退稅後$2800左右

btw日水香港賣緊3000
我覺得而家改得幾好喎,10星期2500分變左1星期250/275分,其實係容易左,一日玩15分鐘就得

而家呢個玩法你有心去儲,微軟爸爸基本上係個個月送xgpu畀你....
預咗佢係會越cut越少分
拎得幾多得幾多
幾KG 拎嚟拎去慳兩舊水 , 都咪話唔甘
仲有每日基本 90+60+30
一個禮拜拎埋拎埋都唔少野
有冇個網係list 晒每日任務
我新入坑好似成日拎唔齊
bing 每日簽到, 頭6日加埋60分, 第7日bonus最少20, bonus最星期多10分, 最多去到50
bing desktop版search 90分
bing mobile版search 60分
bing 新聞 30分 (android bing app先有)
Daily assembly 30分, 唔同連續日數有會額外分數
xbox app 每日簽到, 5日有75分
xbox app 玩pc game 10分
xbox app 玩console game 20分, 一星期內拎到5次有額外250/275分, 逄星期一reset
xbox app玩jewel 5分
gamepass 每日任務 - 玩遊戲 3分
gamepass 每日任務 - 拎成就 5分
gamepass 每周任務兩個, 每個20分
gamepass 每月任務4個, 總共1625分

我所知o既係得咁多, 仲有個每日拼圖一個星期100分, 表面冇左, 但其實仍然拎到
呢個都可以pin
我寫錯左
xbox app console game係10分先真, pc game先係20分
行李有位我都寧願買retro game, 上次300yen買左隻Saturn版grandia

今期陣容
百英雄傳
Manor Lords仲諗住買
Orc Must Die3
rewards 係咪又bug bug 地
個$30 gift card變咗亂碼${0} redeem唔到
分換錢多咗野

7300 換 60
7320 定制換 60 , 每60蚊俾多20分 , 一次最多 800 蚊一次過
用緊Xbox Series S想升級做X。 大家知唔知邊度可以trade S而平啲買X
索屍 -> full price -> XBOX -> GAME PASS

https://x.com/JezCorden/status/1781012534650171769
can't beat them, 分them
小占占最想要嘅 GAAS 驚
就出俾佢地玩
鬥會員服務燒錢, 索屁唔想科水
鬥遊戲多人參與, 索屍唔玩獨佔
回應關於Diablo電視劇:
"You know, I wish I had something I could talk to you about today. But in terms of just the general idea, do I think it could work? I definitely do."
https://x.com/Jenbox360/status/1781401452851744866
PS大哥已轉發
開多個Profile 仲可唔可以用到原本profile既game pass?
3年game pass 過咗期, 請問而家 core 12個月係咪最平349?
最好係官方買 , 簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞