Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
應該係MS做o既promotion
https://xbhkredeem.wixsite.com/xboxhk/post/xbox得「新」應手!-手掣舊換新優惠詳情及優惠零售商
好多間都有做, btw個網站應該搵中學生寫o既
上次舊機換新個promotion,見到係wix我仲懷疑緊係咪詐騙網站
佢個價 , 會唔會係減 200 後...........
如果 698 減 200 , 498 搞掂咪好癲 ?
應該係trade in 完個實價啦
已經平過今次trade in 個優惠
TRADE完個價o黎, 我淨係睇黑白普通掣, 280蚊好抵
Game Pass新加入嘅Chants of Sennaar幾好玩

解謎難易度適中,畫風好靚,故事神神祕祕幾吸引

暫時玩到天文望遠鏡

係咪求其拎對飄移joycon去換都可以?
屋企有2-3對飄移joycon
著到就可以當錢
不過留意你拎 3 隻 , 都唔可以一次舉 3 隻走 , 1 換 1
Wix都可以撚到好靚,佢而家個樣不如用wordpress仲好
同埋最似詐騙嘅係個網址
對面有大表哥 XBOX呢
上面咪有圖
RDR2 2018驚
HB2 全新
FALLEN 舊年先出
講真RDR2 依d 你擺返一兩年就話
幾多月落架唔擺好過啦仲要成日做特價
要俾錢r*搞好宣傳

嚟緊新機真係靠曬gta

不過上得幾個月又真係差啲, 尤其FF系列就快落架
MS之前有出問卷問人會唔會買多一部handheld, 希望係類似steam deck 嘅form factor
你問客服啦
你搵佢果時無同你講咩
有冇玩 steam game 教學
一隻 game 唔想買兩次
好似係得
你可能搞錯咗
steam 加non-steam game 入library就得,純粹當launcher用
Xbox 有冇得睇game 嘅史低
XOX無人玩 = COD無人玩
如果用電視65'4K
係咪買xbox x好啲?
GAME PASS好似幾抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞