Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
🎁出機送勁作!
🔥期待的王道幻想冒險遊戲《Dragon’s Dogma 2》將於3月22日推出
在人類王國和獸人王國,有位英雄必須完成使命!⚔️
被龍奪走心臟並背負著屠龍宿命之人,屠龍並登上王座!👑
✨係時候出機準備出發!
🗡而家購買Xbox Series X主機可享優惠價$4,188(建議零售價$4,380)
可獲得《Dragon’s Dogma 2》遊戲兌換碼*!🎁

抵撚到
隔離送神game禮物包code
希望年尾部console對應手提xgp,而家唔可以長期坐電腦前打機個個月蝕俾佢
steam deck啦, xcloud又得, remote play又得, 裝windows玩pc gamepass又得....
我終於有daily assembly o個30分喇
我都有返

但俾佢搞到斷咗個streak
微軟爸爸肯整返好D野已經好好
我都有番 , 做咗兩日唔計 STREAK
Control 都分咁多個版本
終極版有2個DLC
無人玩no more heroes 3
其中一個for XSS/X

M$呢排多左咁多送分活動
之前switch玩過
嘛嘛哋
個streak壞左,做完都唔識count
果然點都係要有啲bug先係ms風格
正wo,送2K24,雖然年年都差唔多,評價差,免費野當睇下球員資訊都唔錯
每日設定唔係禁下面3 個野咩 點解我仲係0 日連續?
xbox宜家有無辦法串流stream既電腦game?
好耐之前好似有睇到有developer mode可以用moonlight?
可能Bug左,佢其他任時不時都係咁,好就實際計左只係未黎得切更新
連回報果個制都係壞既
好似Retail mode都用到
咁多位巴打有冇4人split screen game推介?
我隻 soundbar 開 atmos 後 d 聲好濛
有冇得搞?
試埋 dts X

據 Xbox News for Koreans 報道,一款新Xbox開發套件已在韓國獲得認證,並獲得了韓國國家無線電研究機構的使用批准。可能很快就會分發給韓國開發商
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞