Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
Gamepass新嗰隻little kitty big city勁正
隻貓cute到仆街
未玩
呢排去咗 STEAM 玩 Balatro
角色,對白都cute到爆
好快爆左機
其實輕鬆玩真係冇問題 千零蚊拎黎續會 買多兩三隻game 都唔錯
話時話,hellblade d宣傳會唔會少左d....
第一次用xgpu 仲有幾日到期
想問下如果要續會,
係咪要等佢完左先再重新做過買3*金員會加一個月xgpu先得?
隻野唔係 for 大眾玩
到時玩下你就明
一定一定要等佢完咗先
唔好做衝動撚
我有玩第一集,唔覺得有幾小眾
第二集嘅規模分分鐘係gow嘅level
戴耳機玩不停好多細細聲 EE 哦哦
會玩到精神病
我最多都只係估佢老鼠傳說2咁嘅level咋
有冇玩過2077嘅大佬
我想問我個主線boss入左半身係樓梯
我要拎佢身上張卡先可以出到門口
但係佢死左就入左樓梯
我咩都執唔到
SL都冇用
點算
認真,console版Cyberpunk遇到bug解決方法係load返之前嘅save再打過....pc版就修改器啦
我load完都唔得
重打都唔得?
xgpu 前日過左期,想問下有冇一個月咁買?因為之前經驗,一個月實際玩得一兩日
有,$85一個月咁買囉
記得熄自動續約信用卡過數
打boss之前嘅save喎
不如買game
每個月玩一兩日
即係要個個月都買啦
一炮過買盡
拉勻咪平d
Facebook見到,白色超抵

由今日 5月16號至到6月2日
Xbox Game Pass Ultimate 7折優惠價發售中

Xbox 手掣Trade-in優惠價

Xbox 無線控制器 (磨砂黑 Carbon Black) 278

Xbox 無線控制器 (冰雪白 Robot White) 268

Xbox 無線控制器 (繁星紫astral purple)319

Xbox 無線控制器 (脈衝紅 Pulse Red )328

Xbox 無線控制器 (螢光綠 Electric Volt) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (深粉紅 Deep Pink) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (星雲紫 Stellar Shift) 348

Xbox 無線控制器 (星空Starfield 限量版) 478

Xbox 無線控制器 特別版 (風暴藍 Stormcloud Vapor) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (闇影金 Gold Shadow) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (幻境風暴Dream Vapor Specia) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (極地行動 Arctic Camo) 328

Xbox 無線控制器 特別版 (叢林風暴 Nocturnal Vapor) 328

Xbox Elite Series 2 無線控制器 1098

Xbox Elite Series 2 無線控制器 - Core (白色) 698

Xbox Elite Series 2 無線控制器 - Core (深海藍) 798

Xbox Elite Series 2 無線控制器 - Core (火熱紅) 798
係邊度嚟

Hellblade 2 解禁時間
HKT 21號 1600
NZ 21號 2000
**即係唔駛做新西人 , 全球同一時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞