Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
想買部xss連軚盤玩forza5
本身有ps5
如果想個軚盤兩部機都用到係咪要買adapter?
想請教下,其實邊到多實體碟可以買?
係咪所有Xbox game都好小存貨?
想買柏德之門3實體版,上網睇好似4 5月先出
好似唔可以過36個月,唔redeem住先,遲吓再用
好的 謝謝
裝windows, 我之前玩persona5/soul hacker2/high on life都冇問題, 你要玩d畫面好靚嘅就死左條心,其他幾個選擇唔會比deck好
邊到見到? 我都仲係連續唔到果30 分
Xbox s 係咪唔係幾推到the quarry 玩落去蒙蒙地
夠鐘用 WEB 開 , 係紅圈位就有
幾時先整番好個bug 禁左成個星期都無連續到 好蝕
其實99%時間可以鎖到30fps算係咁
啲圖成日render 唔到啲人啲皮膚好光滑

啱啱撳完 , 14 日
之後會出返比你
習慣買digi版
下下入碟就浪費左quick resume呢個功能
隻quarry麻麻地 until dawn好玩過佢
我睇人玩 玩嗰個過程OK 但記得個結局好膠
結局超hea
同上次果隻As Dusk Falls有啲似
又係開頭好吸引 後面亂鳩嚟
暫時呢類game應該life is strange 1最好
MS 上年年尾Block哂D冇授權o既device, 好似係得返drivehub可以用到, 同埋記住要買原生support ps5 o既軚盤
Until Dawn已經係顛峰, supermassive game自己都超越唔到自己
As Dusk Falls 最後都係冇 DLC
失望
可能會出呢
diablo4係咪今晚12點玩得?
唔知 , 唔好有期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞