Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
買xss 1tb行,不如畀多幾百買xsx水貨
唔見意買水貨,我部美馬PS5個WiFi成9日斷
唔好做傻事
一定係買 X
插線啦
router係廳,PS5係房,我唔知點拉線
Xbox 手提如果係oled 就好了
Mesh 再插線
用緊Nighthawk,廢事拎返三隻Velop出嚟
S真係咁差? 有咩缺點啊
s ,狗也不屌
S你當係上一代spec換個新SSD俾你
價錢反映硬件
畫面差好遠 , 有時 FPS 都差
真實用家答你 一分錢一分貨 機能畫面係會有折扣
我平日輕鬆玩 照拎黎打Alan wake2, Elden ring, Baldur gate 3 都玩到
但開4k hdr 去到某啲位會有frame drop
彈game機會都多啲 尤其係AW2
長遠黎講 玩再之後既大作 一定更加難optimise機能

但係我果陣用~$1400 買依部XSS 冇得投訴掛
neon white一年前話入xgp
到依加完全0消息
真係唔明白點解得Fallout系列有繁中
Starfield 下個更新有60fps mode同地圖
XSS淨係menu有4K, 入到game應該開唔到4K

XSS千幾蚊連1080p mon玩gamepass其實唔錯,但如果係連電視缺點就好明顯
唔係差果千幾蚊開飯 , 唔好搵自己笨
原來都差唔多一年前
幾lv 玩咩build
我而家80lv main energy rifle
玩落又幾addictive
已經幾百LV 安定期
壓血重槍PA

我玩energy build 係得tesla rifle暴力少少
HK好似冇咩人玩
想問吓巴打們頭post推介嗰款audeze Maxwell用唔用到係PS5? 上網睇好似話有幾個version 有啲亂
想搵隻headphone compatible with both PS5 and Xbox series x 以防止家變
全平台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞