Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
我見 YouTube 好多片話得
唔知係咪標題黨呃人定點
我意思係響xbox 度玩 steam game
有邊條片話可以玩到?
應該係用部xbox上網去geforce 個cloud gaming,就唔係直接喺部xbox開steam
https://support.xbox.com/zh-HK/help/games-apps/cloud-gaming/cloud-gaming-on-third-party-services
已買
百老匯做緊優惠$3598
我想問有冇人試過
因為我現在部電腦只有內顯
打機開唔到高 fps
如果xbox 得咁索性 Xbox 度玩
一定係 X
除咗恭喜我都唔知講咩好
除咗2K 4K
個所謂處理器係咪都有明顯分別?
同一隻GAME兩部機玩
係咪會感受到有唔同?

btw 已買x
如果係cloud gaming,你自己部電腦係咪內顯關係唔大啦,除非真係好多年前嘅機太舊
只不過xbox有edge browser又support KB+M,啲人攞黎咁用啫
部分game 流暢程度有明顯分別

X部機體積同散熱大咁多,有原因架
Helldivers 2 有無消息
你要咩消息 ?
同一隻驚
解像度同 FPS 都會有差別
唔係話傾緊上xbox咩
真係出得嚟隻野都 OUT 撚咗
本身 NERF + NERF + NERF
隻game搞到咁仲會有人落坑咩
尋晚打爆咗Chants of Sennaar

解謎過程幾有趣

最後冇解開晒所有語言但都過到關

鍾意indie game嘅不妨試吓

誠意之作
岀得成嘅話 對三個平台都有好處
可以延長兩大主機嘅壽命週期
DL 咗 , 得閒就開
唔睇真啲仲以為講緊新GTA

PC搞到一鑊泡 本身ps5又唔多人玩
出XBOX版係延長helldiver壽命日期喎
咁樣都好呀 Win Win
問Sony
我覺得會出, helldiver而家賣得咁誇張, 一定會發大o黎搞, 多個平台對sony完全有益, 對玩家o黎講, 想玩helldiver而買機o既, 到時最低成本就係xss, 呢樣野對ms都有利
Xbox玩到對家獨佔 可以吸引多啲人買Xbox
對未來好似Steam咁 玩到哂咁多game
所有如果HD2上MS 係一個好重要嘅里程碑嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞