Xbox Series X/S 討論區 - Developer Direct(40)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
黑色型啲,但新機都就出啦
嚟緊正常COD都係首日上gamepass
年尾嗰陣見特價買咗,點知呢排個發行商特價再平啲
而家趁着出落steam度入埋gamepass
等4月pc獨佔期過咗應該上埋ms store
希望佢多啲人玩賣得嘅話,有番啲資源繼續整dlc
以一隻開發過程咁多災多難嘅game,佢base game流程有心機做真係偏短,dlc1 可有可無咁打完唔知玩咗乜野
佢又衰在個結局舖晒後續咁引你
re2 3 多唔多jump scare
少量可接受 但如果太多驚玩玩下棄
少量,玩開BIO既應該無咩野
一集都無玩過
不過以前玩開d恐怖game
control / until dawn 成個氣氛玩到有d緊張 唔係特別享受隻game
咁初見Mr X你應該會好撚緊張
wishlist做乜事唔見哂
Mark左幾隻game等佢特價
好似全部人都出晒事
真係唔明點解而家喺出面部電話遠端唔到部機嚟玩
喺屋企用wifi同4G測試過係得
但屌你次次一喺出面就唔得,話現在無法連線至你的主機
仆街微軟真係失撚敗
應該係Sleep左著唔到
唔會啦,專登較10-15w嗰個關機
然後喺屋企試過熄機再用手機遠端係ok
但一出去想玩就唔得
loop咗兩三次都係咁
喺出面放棄唔玩算
要開返port 9002畀xbox
你試下禁remote control
佢有粒掣好似power on之類
跟住就會話踢唔著部機

如果佢話著到就用remote重新開機
因為睇唔到畫面
操作大概係「長接home 上右A左A」

或者試下玩完出home page再熄機
我以前都成日係咁
有手尾之後好少遇到呢個情況
唔知關唔關事
我搵日再試

我次次都係撳返home page先熄機,但就係出街先remote唔到咁仆街
你有無試過屋企用數據remote先
定係靠WiFi
試咗喺屋企開4g連到,所以真係唔知咩事
有冇人會買the friend of ringo,好熱血物語feel#drum#pi
幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞