(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區222新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
啱啱睇到佢話之前食4700kcal 真係呆咗
媽咪你終於返嚟喇
讀中大營養應該差極都唔會差好遠計
歐蛇係咪又同返kyanho一齊
每日打兩次邊爐
飛埋去陪佢 好難唔係
How many calories per day does Chris Bumstead eat?
On Sunday, Bumstead shared a video on his YouTube page outlining his full day of eating. Bumstead's bulking diet consists of 3,508 calories over the course of five meals, including his supplement stack. He shared that he weighed 250 pounds at the time of the video. The 2023 Olympia will take place in Orlando from Nov.
基因瘦底得咁誇張, 其實操到咁真心勁。

佢唔操野應該係瘦到cancer 咁
插完淘寶兒個臭西即刻後悔
要回味返高汁kyanho
馬sir超越埋cbum
做p記教練係咪都係連字都未識
今日喺247操胸
AF 唔錯
人地問佢揾到新女未 佢話not new🤷
好彩撞你唔到,唔係又比你打斷腳
好耐冇玩大容量 喺247推兩餅做rpe 勁多後生望
填滿你個容量
咁其實都幾好搵
呃下傻仔講幾句野 叫佢做下superset ,dropset ,新動作
佢覺得辛苦就係好撚金 之後就當教練神咁拜
係睇你夠唔夠狗 氹人買堂
15kg但個ROM咁短
你睇下physio 啦 我之前都係咁痛左幾個月
原來係我梨狀肌壓到神經攪到low back pain
姐係pat pat 肌肉太緊
之後我多d 碌下同拉下pat pat 就冇再痛
放鬆返pat pat 肌肉就ok
你最好都鳩睇下physio 搵咩原因腰痛 太多原因啦
對比bp 應該有2 餅
又一隻怪物誕生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞