(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區222新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

咁算唔算今天的我打倒昨天的我
佢係咪最開波被佢正任tag個個?
人哋起碼識打Glad to know that
唔通揀個We’re so happy now咩
唔計呢樣 睇個樣同埋身材比例都知揀邊個啦
係鼻怪少少,把閪聲落撚咗嘢
箍咗牙救撚咗個撚樣
https://youtu.be/rvRHnS9S37w?si=LrlaIN1EuyTHBIT4

到底高碳戰士係咩原理?
我都聽好多人講細劑量 身體係好易恢復到
然後keep到7-8成 前提係用之前已經係認真飲食同操
不過呢度封建到pk 係冇可能討論到呢個話題
有冇落開野嘅師兄可以講下
其實行野對身體係咪冇外人想像中咁大影響
如果係一個正確嘅教練教cycle嘅話
落少少無事啦 你話去到奧賽果d級數就話姐,前提係有信得過既人mon住,香港既教練真係唔敢講
我都聽好多人講細劑量 身體係好易恢復到
然後keep到7-8成 前提係用之前已經係認真飲食同操
不過呢度封建到pk 係冇可能討論到呢個話題

係某幾個搶口會員搞搞震姐
常熟阿諾
自己同時間落六種藥嘅類固醇戰士
乜人都試下無仿? PCT完渣都冇仲要影響埋身體功能+荷爾蒙, 用完變番天然都可能有排先正常番

不過巴打你間網上藥鋪咁易搵 年中應該唔少理論上唔應該落藥, 冇教練肯幫既人搵你買藥, 可能你先最有資格評論係咪乜人都落得藥
係就好, 好過同某人先
matrix
好似係食到超高碳(訓練量必定要KEEP要上到), 然後減果陣食常人程度高碳熱量, 但用超高碳時期訓練量做DEFICIT黎減
點樣封建 好多人撐你行野, 用完上黎教番d巴打
想學嘢 可以分享吓嗎
有圖就更好了
操左幾耐野先?

有性趣
https://youtube.com/shorts/VasCBPu11wM?si=nCzVqn7HAf7xnWru
唔知點解覺得豪哥講解你老母好好笑
Sleeping quality > quantity
瞓得唔好,10個鐘都係攰
Belt + 10kg
Knee sleeve + 10kg
有尖bro 望住 + 5kg
對住塊鏡做 + 5kg
拍片 + 5kg
除衫 +5kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞