[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
得1 4 好睇
魔牙/意大利佬/叉燒炳都冇
啲大波妹又冇哂 老母同強子呢
大陸仔同電子雞完全鄉下仔出城咁
Try睇兩場4強就夠
畫面咁細邊塞到咁多人
BF>=re:rise>Divers>>>>>>Try
開頭其實去到打百萬式都ok
4套入面我就係得大陸仔係完全0印象第一集就出佢
淨係左上角換返牙也咩同may姐都合理好多啦
準確d黎講係淨係想睇大陸仔嶺司、政同埋悠人
load左陣先get到叉燒炳
我唔覺得佢寫得好有問題囉就係王道主角

況且阿陸差極仲有個世界墊底
世界鳩極都叫本身好抽+運動細胞...
你陸仔...?
見到啲女對住世界仔瘋狂排卵真係睇到眼都突
即係話呢類王道主角唔再有吸引力囉
4套我當年都有追
但2同3真係對個主角冇好感
但係家姐同學姐真係好撚正
Try>>>>>Divers啦梗係
起碼女都多啲,機都好睇啲,模型買得落手,我寧願睇光污染都唔睇大陸仔
利申,Divers模型我只買左冠軍脊髓劍
1當年真係睇得好開心
仲記得D集數
第6集打紅渣原來可以打得咁好睇
第15集打意大利佬我直頭覺得係4套最頂峰
話咁快就10年
之後第2套冇佐之前玩得開心種FEEL
真人隻揪
第3套都對佢冇咩希望 主角又唔係特別討好
最後都係平平無奇
本身第4套都對佢0希望
點知竟然爆冷
根本悠人嘅遭遇就係高達本傳先會有嘅野痴媽根玩個遊戲要死條女
世界響成套個過程根本係無成長過的嶺司,不論打法定係精神層面都係
小陸計番條數係輸多贏少(尤其最終戰唔係冠軍放水根本佢完全無壓力地一打二),而且係睇到佢係有成長,如果咁都覺得世界寫得好過佢我無野講
我咪一樣四套實時睇哂
try係得有大阪仔的集數同埋crossbone一打三的四強戰好睇
其他
try個落差感太大
1超正但2出到黎結果唔係預期
但好彩我都係視覺生物
整番兩條正女我評價都唔同
而且大阪仔幾好笑
3個時已經對套野死心咁濟
得一個對魔忍支持唔到我既熱情
而且d奶假既
成套野好平淡如水 話佢垃圾又唔係
但你問番我有咩特別值得記住又唔係幾up得出
就好似上面所講咁
為佐帶出4有幾好睇就係佢存在價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞