[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
四部主角機 雖然大陸仔部機一堆外掛功能
但最冇特色果部一定係佢果部 合成獸
各位師兄我想問下有冇人試過將build strike (mg)彩透個骨架配原本非彩透嘅外甲
唔知可唔可以咁做同埋靚唔靚
胸果part太樣衰為左慳皮唔整件新既比佢粒住, 係都要用番舊模兩餅長方形就咁吸落去
扑埋中出埋生埋仲想點
Try Sex Gundam
誠哥部新機係咪得eg
暫時係好憎佢用30mm系列嗰種C扣關節
又幾型
含淚都要買
一入女聲真係雞皮都起埋
人設個畫風咩事 啲陰影柒到以為袁生畫
特登搵返第一季重溫
divers連車尾燈都見唔到
呢套都係傳奇
本身負皮到底, 一播阿西姆篇+菲魔入魔之後評價反轉
菲魔個角色好撚飽滿
好想佢再入機戰
都係得奶茶嗰段好啲
後面孫仔嗰度都普通
悠人條女死左關小陸乜事

當年悠人條女因為會生bug 所以自殺 悠人唔去救/救佢唔返
後來小陸條女有同樣情況所以比人處死 小陸選擇去救佢 佢只係做左悠人想做但唔敢既野 比你講到小陸殺左悠人條女咁

所有理由都係假 總之就係撐悠反陸
如果悠人打爆個server救得返條女出黎一定大把人拍爛手掌
就話咗就算冇rerise佢本身都係中二龍傲天架啦
你想佢有D咁嘅特質之下可以有幾受歡迎
唔受歡迎我明 但點解要憎到佢入骨我就唔明囉
我兩個角色都鍾意 但好似大部份人對悠人好感100就要對小陸好感-100咁
悠人既不幸唔係來自小陸既happy ending咖喎

雖然班主角個成長曲線係太屈機 但我係鍾意gbd個主線劇情
最可惜就係大部份集數用左黎賣模型同介紹佢個元宇宙 得10%時間係講主線
宜家睇番覺得唔係咁差啲機都幾型
型到癲
因為之後果兩套太垃圾
你自己都識講所有理由都係假
憎隻大陸狗咪憎隻大陸狗 唔需要理由架喎
rerise之前都係已經乞人憎架啦
下下拎悠人出黎打泥漿摔角做乜
定又想話只係個編劇問題唔關個角色事之類果D廢UP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞