[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
出夠26集 咪可以慢慢講囉
名人對chapmion實好精彩 可惜

世界嗰段冇叫次元霸王流 硬係爭左啲嘢咁
解釋返,好撚癲
我估睇反應 之後再出?
名人同冠軍邊個贏
其實誠同政應該要同悠人出場率差唔多
佢地唔係真人 唔洗就檔期 同 片酬
應該出盡
好難 除左第一 第四季 其他都出事
近年好多動畫都求其寫就算
出26集出事率好大
名人啦 除左砌模型 做代言人
仲有時間煲誠d戰術
仲要除左領司個界
打後都係佢贏世界盃
解釋: 唔知點解就連埋咗
單純拉返所有作品係同一世界觀,3集做到咁算係咁,觀眾其實想睇後日談多過加新人
因為佢地登入左入隻game啊

個隻game其實就係第三四集講個隻
陸仔衣D 唔受歡迎既主角都已食咗第一集,但誠哥衣D 受歡迎角色就要在第三集同人share
冠軍係隻game 官方認證既外掛
不過明人都係鐘意佢隻Hi Nu 同埋自由多D
由第二季想誠 領司出場 出到2023年都係得幾幕
想睇多啲後日談都無 究竟第一季去第二季
大個誠係點
Gundam Breaker班人都喺度
Breaker 3 個主角(即係我地玩家)又係官方認證既外掛
其實依套係咪整左一季
最後淨係拎第1 6 12集嚟播 個boss d心境完全理解唔到不如唔好晒時間寫
真係想佢出返個最簡單熱血嘅故事
唔洗扭橋 唔洗複雜
用返依個世界觀 打多次世界大賽
依個主角第三身咁去睇依件事 一打一
大個誠同領司決賽贏 準決賽就明人打冠軍

咁叫解釋左?
我有冇睇漏左D咩
衣三集本身就係Sales 元宇宙既廣告,唔會對佢太大奇望
不過都係唔明點解Re rise 可以做到超水準
可能第一季搞事個阿叔 係個邊連元宇宙都發明咗
佢係誠個世界 用d石頭都搞左成個系統出嚟
真係垃圾劇情
Re rise編劇功勞啦
有第三季大家都覺得出事 無希望
點知re rise前面慢慢鋪排 一去到爆點就好睇到尾
算唔算有劇情
其實大家都係等舊人出場
學上面有位師兄咁講
好似1 6 12集咁播
都唔知個新主線有乜意義
直接做返幾場完整+人氣高既
心形流師兄弟 vs 意大利佬+少爺
誠+嶺司 vs 名人/世界
冠軍vs名人
咪夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞