[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
呢集好似冇睇過,係第幾集黎
澪司把聲感動到我差d流淚

好懷念
searchラーガンダム 之後出ダサい
Gridman universe
估唔到部拉高達到最後係咁

https://www.1999.co.jp/m/10505404
https://www.1999.co.jp/m/10470762
不過作為廣告威力都唔講得笑
睇完我的確係想補番呢兩隻

https://www.1999.co.jp/m/10994442
誠仔部EG西都心郁郁想入一隻
Galaxy 成把風扇咁真係頂唔順
所以當年冇入到
啱啱都忍唔住75蚊買咗eg 新機應該只會買埋冥王九

再販睇下買唔買到star build strike
希望有再販
30msFRS文奈呢
GGG avatar fumina
明明想睇冠軍對名人

明明2條友都咁中二

澪司搞到我要煲返第一二季

澪司算唔算解釋左佢其實可以喺之後d作品度穿越過黎
佢夠薑整番0079 TV 種畫風我一定支持
其實GM/ Island Wars一直都有暗示仲有辦法番到去
估唔到計埋今次咁輕易已經番咗兩三轉啫
套野真係純粹賣模型賣舊人情懷
完全冇咩劇情可言

btw 2個4眼仔都冇戲份
EG平平地買黎玩幾好

呢兩個位可以拉長少少做就好
咩都炒埋1碟, d食材為show而show, 完全為左賣膠, 冇賣相冇味道

捧個路人做主角, 咁你砌膠有師傳教砌到舊靚膠出黎, 咁關你打得贏人地咩事? 用把口輸出? 用愛黎彌補操作? 用主角身份黎nerf boss? 全程雜魚操作毫無成長然後安排成打高手墊你抬你捧起你, 係個樣後生少少俾d觀眾易代入? 又尷尬又垃圾既劇情, 完全浪費前作角色d形象同定位, 垃圾過套g伏
呢三集嘅內容其實可以整一季都得啦,中間穿插唔同主角打都正啦 點解整得三集
但佢係咩都冇解釋求其炒埋一碟就算個下麻麻地
呢兩條友性格好似
G伏劇場版好好睇的 節奏好作畫top level
唔好侮辱G伏
咁嘅作畫仲食成季眼都盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞