[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
屌佢啦 笨大我都唔知自己睇左d咩
為出模型已出既
木村係咪鍾意寫到主角突然開掛打贏既劇情?
diver已經衰過一次既劇情又再犯一次
講真 我覺得監督問題大d
無印=長崎健司
try divers rerise=綿田慎也

大張唔洗講啦
綿田完全係整臭成個系列嘅罪魁禍首
點解唔搵返長崎嚟導?是咪bandai又激走人唔想接sunrise d job?
咪又係有個勁到癲既哥/家姐
係佢影子下成長所以自卑
家姐仲要勁仆街講決賽等你
壓力大輸左
惱羞成怒咪嬲左家姐
之前23我都未覺得好垃圾
呢套就做到
但最尾師徒大戰d觀眾又質返人食屎
放breaker 都無起始g
有兩代主角出場既作品多數伏,仲要出齊戲份多
頭幾集已經知劇本冇料到
總會有人為機設而買既
Z ZZ: ???前輩教路有咩問題?
師傅真係好撚正
睇到我孛力走已口左我扯哂旗!扯到硬哂!好想同佢發生關係瘋狂奶Lin!瘋狂奶閪!盡情交配!盡情做愛!日屌夜屌!不停抽插!屌到啪啪聲中出內射!射好射滿!一定要受精!一定要懷孕!母親節快樂!
好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌好想屌超勁想同佢埋單配種呀!!!
世界部機變咗神高達溝盟主高達咁
本身Burning就係致敬神高嘅
今次加埋盟主真係唔意外
仲有冇rinko媽媽
賣廣告賣到悠人講自己部野用環保料
片長完全唔夠
兩人一齊出場後打左都唔夠兩野就轉畫面
今次根本為出而出
我希望係cut主線
睇5位主角互動好過
最好笑小陸第三集無埋影
今次除左近寫照,好多位都作畫崩壞
無左兩隻字變透件或者真色件會好好多
幾期待呢隻模型
笨大唔知點解整世界d機特別用心
https://nhentai.net/g/142745/
(C87) [BlueMage (あおいまなぶ)] ダブルHなおねえさん (ガンダムビルドファイターズトライ) [中国翻訳]
哇 我屌你老母Bandai 3集都出撚到咁? 冇錢就咪出啦屌你老母 打鬥冇場好睇 全部崩曬求奇到

我屌你老母 隻拉高達 Eg rx78改幾塊甲整出嚟吹到咁勁?
個個主角都要讚佢好勁 話佢個部高達有潛力好有心機改
冇撚野呀嘛 玩咗幾日就可以個贏人哋個妺?嗰陣時仲要吹到話佢個妹同名人實力差唔多 on99
個妹輸唔起都可以做到川口名人?
個編劇真係含撚啦屌你老母

?
crossover作品
新主角吹太大好易出事
俾個新手打爆都可以做到名人
屌你真係話阿妹妒忌家姐日日有得食夏威夷正太我都冇咁嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞