[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
誠哥嗰個係地區賽->世界賽,唔係學界嚟
本身gbf gbd breaker 全部大雜燴 得三集 再加大張監督
係呢套嘢期待啲咩合理劇情係咪搞錯咗啲咩
不過一樣諗法 屌好心就畀啲夢幻對決打多啲啦
同埋breaker都有做咩唔撈埋beginning落去
出返battlelogue咁仲好
一播番舊BGM就起雞皮
0C咁都可以連番入現實世界
個撚個都用真名打機
利央比幾個老手打幾野已經練到咁勁
好撚垃圾
睇到屌屌聲,主角初見大佬機就打個空翻開搶乜鳩事呀
高達五子就走出黎做經驗包
名人出黎打果場,又係乜鳩劇情,編劇我屌你老母
呢套野都幾失敗,先唔講隻元宇宙game未出先下架。
你套野啲主線劇情寫得又爛又唔吸引,作為賣模型動畫 啲新機每集出場表演都唔知有冇5分鐘,真係寧願你cut咗姊妹啲劇情 好好地sell模型算

講真,之前啲ova同Battlogue仲好睇,依家呢套野純粹消費舊角色,出下樣就算 但又唔補完返佢哋啲劇情
明明就係寫錯人名
因為係悠人帶理央組隊打完Vegangear之後出分牌
咁就完咗
想睇嶺司 vs 世界
E套野D機好似全部gundam base 限定
仲要係無魔改的機
寫錯人名都講得出 ching大陸仔fans?
唔可以係成個場最高分果個先有得上榜?
當年開播其實已經有人質疑過seed的機唔係大河原設計 好似1幾年有流出過草稿圖
神盾果種複雜變形根本冇可能係出自大河原手筆
太陽望多幾眼係幾型嘅
你啱,應該係累計
不過個分多一倍又唔代表咩
Divers都有講佢哋那隊本身都唔係成日打raid
兩個仲係BF時期
未生啦
淨係肩甲大件左的rx-78-2
真係講唔上型
誠唔係即係政咩
呢樣真係唔知海老川都係00先出黎
如果Metaverse係Try之後即係個女已經見過Try班人

大亂鬥勿認真
強人阿哥宜家咁算係細佬定大佬
女名人咁就收左皮 搞錯 仲以為係中二病名人LV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞