[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
仆街大陸仔嘅幸福跟本係建基於悠人嘅痛苦之上,rerise第20集返睇咗幾次,睇親對眼都會落雨
青梅入game個巫女lookJ死我
希望今次可以攤牌
「你係我初戀遺子(數據殘渣轉生)」
一齊討論下究竟悠人上唔上得May
(義)父嫁
+ 青梅啱啱好一家人
咁邊個係大婆
大婆: 伊芙(亡妻)
咁May可以女承母業
https://youtu.be/DCDLra_rY3A
想知EXVS2XB入面呢部係咩評價
小林大師都幾慘 有份主役嘅機人番都係伏伏地
EG啲膠真係好危砌隻build strike隻腳, hip joint用少少力就白化
岩岩先再睇多次打意大利佬
第一季好撚好睇

第二季劇情垃圾
去到第三第四季好似轉左玩online game 唔洗玩壞隻模型已經唔同哂無興趣睇
屌原來10年 我都係即時up 得出係15集,成日youtube 搵黎睇真係正撚到
其實3,4季個世界觀先make sense
砌成日模型
去玩30秒爛撚哂
真係搵撚玩
京寶梵果集又係戰略風回路轉max
首bgm 到而家都記得
又係好撚正
直情係感動到刻左係深層記憶

之後幾季無一集係有印象up得出
上季咪有套synduality
就係因為咁打意大利佬果集先咁上心

仲有真機先有京寶梵名人上潤滑油 fake 甩d 小人炸彈 呢d 情節
半個主役
尋晚睇到爭d訓著

都係誠哥最好睇,第二悠人,第三含乳陰龍拳點都好過陸仔
咁係因為無印一路個標準係最高級損傷姐
Try時都已經set低左個傷害水平,普通對戰或比賽就算被打爆部野都唔會爛,係高級比賽先至會爛
但正常玩都係Try或GBD個情況先係正常
呢部好撚勁
我覺得最好睇係標西打紅渣雖然打得半集
還原劇中外掛表現
玩齊佢教既配件未仲要講埋買邊盒先有配件 好強既廣告
https://bandai-hobby.net/site/gundam-bm/gimmick/eg_buildstrike/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞