[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
連star build既rg都冇左影
mg又麻麻地,唔係動畫入面個size
其實build幾套野時間線係點?
睇完都唔係好明,次次出新都當平行世界咁睇
Mg 都分架飛機出,個時一出即買齊2盒
不過過咗幾年,又覺得原先背包仲好睇,

之後Strike Galaxy Cosmos仲差,
啲機翼變咗白色,又多,風扇咁,唔識欣賞

今集好似未出背囊,hg介紹好似都係裝返舊個兩集嘅背囊(一齊裝)
Build Fighter -> Try

Build Divers -> ReRise

Metaverse 就好似撈埋咗佢地咁,但Build Divers入面又冇出現過Plavsky Particles 同PPSE咁
即係build fighter周build divers唔係同一個宇宙發生嘅?

metaverse只係用番舊人設俾人開心下
廁元夏屙流唯一一集有番S1 feel嘅一集 但收尾好馬虎
好想睇賴巴大叔同師傅再出合體技
悠人
冥王9
你當係數碼暴龍啦
Try 文奈 肥妹 白毛都用過
但係家姐就係冇feel
點解成個post都冇 如身邊有你同埋無窮扯無盡
環保膠其實分別大唔大
我唯一次feel到個分別就係砌Gunit紫蟹d膠勁脆明顯廢膠黎
EG係咪真係可以就咁用手啪啲件落嚟
係既,不過諗住上色既話就唔好啪
香港好似無鋪頭有反應啲bf再販
我都想問係咪好似未見有舖頭返再販
很想要frs文奈同星創
想問第一套嘅battlogue去邊可以睇返
條條link都死晒搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞