[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
屌你話識武功所以揸得勁真係好弱智,無印個黑人都叫識粒子特性所以勁
個武功仲要係打電話問功課學返嚟 兒戲到
次元蝦猴流
屌你個個都話拉高達勁,勁係邊??????
成班開模魔改在師都話勁
人地個個都開模,mg改到變hg,條新仔識d咩痴線技術,仲要係岩岩滿師,人地係玩到超越師傅世界d砌機改機技術分分鐘仲勁過佢
識打磨,
次次都係打磨

第一話陸少要新手救
第二話又用成績踩陸少 分數低接近一倍
第三話影都冇埋

有冇可能佢只係想暗串自己寫左件廢柴出黎
冇乜Fans先可以咁玩
主角肯定成日㩒開咪同音量掣
啲作畫真係崩得有啲誇張
筆直去晒條女到
真,試下第二嗰個係誠哥實變世界大戰
成班高手無啦啦咁關心新手已經好假,鐘意膠達就會變勁又係好笑
等於又loop多次大陸仔劇情...不過得3集大家唔使食25集屎

木村+大張+無錢
Bandai真係當觀眾水魚...
隻腳似武裝機甲linebarrel咁
https://twitter.com/vxseriouse/status/1715309687036658003

galaxy cosmos個背包唔知點解順眼咗
真,個幾集都好好睇。

模型對戰其實係唔需要太多花臣

打得精彩已經足夠。

依家BF系列on9在加太多佢以為好勁,其實好九唔搭八嘅大事件。

其實模型對戰其實似棋魂/男兒當入樽,講主角點樣向冠軍進發已經得。打得精彩自然好睇。

依家搞到好似棋魂,進藤光捉捉下棋變左有條友話要燒日本棋院,主線變左主角去救世。成件事就會好撚鳩。
佢原本果十隻翼散開哂星型既就好核突
而家咁放就靚仔返d
BF最大問題係由第二季開始走左去團隊戰,群戰,完全無視左自己同傳統高達分別,1on1 戰先係BF核心,而傳統高達係戰爭背景下,唔存在1on1,要睇群戰使撚睇現在小朋友齊打交咩
團戰(x)
1 vs 1 x3
語氣好大分別
明知三集唔會夠時間講劇情,好似上次咁整套Battlogue比唔同角色打下咪算,上次睇冠軍用突自爆seed打悠人,有打鬥有笑位有致敬已經夠曬
想問吓邊度仲有得睇返果5集 上網搵極都唔見有
經歷完大事件之後對事物有返熱情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞