[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
廣告肺唔夠整一季但係要出曬全部新膠
W機改都冇改原裝出場
仲要幾秒比人秒哂
個白毛師傅出黎個個都識佢

我以為我睇少咗季定腦霧
做得lady 川口嘅候補都唔係一般人
主角求其打都贏,有幾勁

Gm逆襲比較圖,

今日先知當年睇漏左特別編,啱啱先補返,
一集30分鐘,起承轉合齊曬,幾個角色都各自有打戲,雖然短但完整,嶺司都係突然出現,但成件事熱血又好感動,最後打完boss,最後仲加段嶺司 同誠哥1vs1,正到

有對比,新出呢3集真係好垃圾
你咁樣quote另一個留言幅圖,搞到勁似呢個meme#haha#

香港好似乜都見唔到
* I mean star build
我都冇點見過有現貨
好似會再販?
btw早兩個月去模型group幾十蚊收左隻,都係要果幾塊黃色野姐
日本再販 但香港有冇貨又一回事
上個星期都有bf hg再販 burning 紫色瞬變
不過啲鋪得個幾部 撚狗咁
所謂嘅廣告威力其實咪又係前作留低落黎嘅遺產
唔係前作做得咁好 你見到誠哥兩部機咁樣表現應該冇咁大反應
正如個主角果部機你會唔會想買 我就真係0興趣
威力大到睇到誠哥兩個字個腦就有BGM
大貨
香港有再傾
同埋恕我孤陋寡聞
啱啱先發現原來散飛機先有黃色特效件
即係要買完set裝(star build)再買多架飛機先有完全體
無記錯係本體跟翼,齋飛機跟黃色effect?
其實實際得果4塊野有用,佢唔包落去又要特登整多部飛機
要兩隻飛機把撚
on9 bamdie

不過唔買又唔得
玩開EXVS好鐘意佢開左mode果個形態

https://youtu.be/s-A_nZfFxHs?si=fvEg85F7cTM6XPve
調返轉諗多部飛機就可以同時display star build同metaverse 嶺司換背包之後嘅exceed galaxy (好似係有兩個parts裝咗去盾牌嗰度)

不過有見到就照買埋
前提係要見到有
肥趣有冇
奇趣冇去睇
但so far呢幾日都唔見有模型鋪po出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞