[十月高達模型]Build系列十周年紀念作 Gundam Build Metaverse

924 回覆
26 Like 21 Dislike
黃金神真係型到哭
可惜出黎既product係超唔可動
又冇左手甲把光劍
浪費哂出到既機會
題外話 點解唔肯幫sd開返套動畫
Sd啲機打贏會閃一下其他機做睇蛋
荒鬼對號斗打啲畫風又型又靚
本身戰國同外傳個故事又正
有心畫一定賣到 好過而家啲垃圾新機 咩hero嗰啲
個炎 神 真心敗筆
第二季啲模型多到傻 不過好多隻都有印象
MG紅戰士
3/4都有正嘢,雖然我全部都係rerise度聽返嚟

Force Build Divers
Ketsui no Toki

BUILD DiVERS
Hero on the Brink
Re:RISE

當然仲有最強BGM HATENA
四部主角機嘅模型原來我都有買
可能無你地睇得咁深入
個人覺得第一季最好睇
第二季為咗睇杜門同佢徒弟
第三季睇完無咩感覺
睇完rerise就覺得build drivers成套好似為咗rerise咁
名人部巴巴整到成隻大古拉獸咁
第一季真係最好睇,名人啲戰鬥真實系有戰術,BGM又熱血,呢集好有印象,對手用埋自護士兵放炸彈,真係有用模型戰鬥嘅feel

https://youtu.be/vhaHrYTkiMI?si=CUSqxK1FuPyf83FJ
勁似
係build diver冇rerise成套嘢等於冇用
佢部Try Age 係官方認證既外掛
悠人同May 勁襯
最後一集睇到咸能咗
睇完個MAD再咸多次
https://www.youtube.com/watch?v=n0UO3MKRcfs

好多精彩對鬥, 每次唔係你死就我亡
F91 打 Amazing Exia
主角vs意大利佬
00 Sky 其實唔差
佢地可以算係父女
媽媽係連老虎都想色
叉燒炳
Ching你走先,你呢句會世界大戰

00 Sky 呢盒真係唔差,當佢剩件做其他機背包幾好
頭3套我都係睇廣東話版 幾爽其實
只係睇過fighter同try建唔建議睇, 會唔會完全唔知佢講乜
Try啲精子對撞
Divers睇到中段果D貼紙(?)暴走
垃圾營業要成班玩家&冠軍幫手已經頂唔順棄咗先
Re:RISE停播果排先補番後半
最多唔識第一集出場果幾位角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞