Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
case係邊間
師兄啱啱見到有隻係玻璃嘅有冇試過
驚重
冇錯,過晒資料之後舊機會問你係咪洗晒D資料,一條龍
唔該哂絲打
一開頭新機UPGRADE完IOS重開之後 舊機就Detect唔到新機
我將新機回復原廠設定幾次都唔得 最後將舊機重新開機先得
搞左2個鐘總算將所有銀行APP 信用卡 八達通整返好哂
如果之前用samsung 就max
之前iphone 就跟番舊size
由iPhone X開始已經一直4k60
夜晚想靚啲就4k30
1080唔會影
我想問用普通街買既usb a 接usb c 線充電係咪唔好?要買返Apple store 個d線?
14PM 用到手痛
打算換15Pro
有冇用家用左一日?
粒電係咪真係講到咁差..
你地部pro新機條邊有無啲一點點深色啲 睇落好似上色有少少問題 唔明顯但仔細近睇會睇到
Storage幾大 我 iCloud 2TB都就爆 share緊比屋企
如果只係儲放相片,請問iCloud好用定係google相簿好用? 因為iCloud同手機同步,刪除手機相片就同步刪除iCloud相片,不過google相簿就係刪除手機相機,google相簿嘅相總喺度…一直心大心細唔知增大邊個好?
點解我連咗wifi但右上個wifi logo出一秒就消失
利申上部係12pro
pro就收返埋啦
第一日都無人搶
見到包埋鏡頭就知係淘寶嘢
線應該ikea嘅都無死?
要最新17.0.2先過到
因為有bug
更新做17.0.2就得
你食少半餐 sponsor 我
經iTunes backup restore同wifi direct直接機過機 係一樣
wifi direct慳左既係時間

經icloud又慢又唔齊
容量256gb full 既話都叫合理範圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞