Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
你鍾意咪等,HSBC 回贈咪當俾佢賺少少
我6->8p->11->15pro
第一次 Apple Store trade iPhone,想問下係咪是但去間順豐俾個 code 佢就得?
今日賣緊炒價 9599
岩岩popcorn門市問要加3舊
真呀 錢都未扣 都唔知9月內送唔送到
前兩日係原價

用左2日 好似14Pro仲快過佢

又冇想像中咁差既,至少返到屋企仲有33%
上面顯示叉過電實際係冇果下無聊拎部notebook火牛插下佢,一野就掹返
以後都要買pro機了
我d舊機都掉晒 以前裸機 全部都跌到爆晒mon 仲要換機時唔捨得trade過幾年拎出去放都無人要
今次部11 keep得好好 可以留嚟做spare
弓箭傳說 以前成日玩
廢Game打發時間幾好
好似一出就有玩,好似早排4週年
台積電3nm 失敗咗
我呢度睇係2023年12月31嘅
有一個16m 訂閱既 個電量測試話 15pm > 13 pm 大半個鐘 可能佢係0下 幾度到試部機
我覺得係16 /16 plus. A18, 16 pro a18 pro ,

16ultra ,A17 ultra. amazing

咁做可以扮到cheap 版 16都俾返新cpu你,ultra 又有最強獨立 cpu 又大賣
直情弱智連自動過數都計一個但我上年都係咁過又冇事
加左咁多張卡得HSBC係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞