Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike

你如果同一部電話,無更新過iOS
6月30可以好似以前咁順利add
7月1就會衣家咁阻住你 (同時阻住偷你資料嘅人)
機過機 470GB 兩個幾鐘
係signal要另外再過資料
卡住左係software upgrade 成晚
其實正常
等同於你用枱機玩緊cyberpunk 2077嗰陣
熱量同耗電量一定大過你淨係睇YouTube
你用4090打機都一定熱過3080
有冇人着mon嘅時候係黑一下先有wallpaper?
機過機係指插線? 我iCloud 差Whatsapp 仲Load 緊
on9? 邊有咁撚得閒打上去加,我成10張卡
HSBC早排衰過比人盜用ADD APPLE PAY嘛
機過機講緊WiFi p2p
今代開始可以插線,都可以形容係機過機,不過舊嗰部一定係Lightning姐係樽頸係480mbps
HSBC 可以 不過係次數爆左先要打上去
今日過左十幾張卡 得東亞同匯豐打過
恒生都冇事
wifi direct
岩岩VS 白金都入到apple pay
係RED唔得 唔知點解
唔係間間要搞,但個局面係無準則佢點批,而且成日改因為仲好新,有細bank根本改唔切或者索性唔撚搞,叫CS人手做算
當然今次係policy後第一次換iPhone季節,咪先開始亂 / 用家先察覺衣家咁煩
搶唔到15pro max,,有無門市攻略原價買機,唔想等到10月尾
唔好話 pro max
我想買pro都冇 明明已經炒唔起
咁多人自用架咩
新機pro正常都2-3 week
有無人轉完機個Payme係登入唔到,掃左個樣幾次都失敗
得五次機會
有,得返最後一次機會唔夠膽再試
諗住今日打上去問,順便搞埋加卡入apple pay啲嘢
fail 曬5次都無事,佢只會remove左你入面save低既銀行資料
跟住就可以login加返
最後換個白色牆同開白燈就得
咩卡
巴打平時解決問題能力係咪比較低
唔係 你今晚訓時許一許願
個頭就會自動變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞