Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
細pro竟然有炒價
星期日買咗原價
有九個quota可以加
包括Apple pay裝置同app
問題係一個app可以佔多過一個quota
一個Agoda就用咗我五個位
On99
195人仔
兩張卡調位之後又無事,奇怪
熱到on9
你條褲

貼係咪都唔多岩住
條邊好多毛毛
點解可以跌到咁
用咁耐手機都無試過跌落地
同14 pro差唔多
但熱好多
大原512已開 想換大黑512
https://t.me/iphone512og
14pro max啲mon 貼係咪同15 pro max一樣?
我前幾日都係popcorm買
原價喎
師兄,知唔知個間大原有冇貨
唔清楚,我路過問下順便買,其實我唔急
邊洗咁撚煩架?
果位師兄明顯唔係好了解。

如果你直接 iOS 機過機,或者 iCloud 成部新機 restore,新機過完 data 會自動download 晒啲 App 包括 WhatsApp,跟手打開佢,佢會叫你驗証,用 sms 驗証後 set 返個名就搞掂晒有返晒所有對話。

WhatsApp 入面個 iCloud backup 只係多個單獨對話 backup ,假如你 set 新機唔過 data先會用呢個功能,或者delete 左WhatsApp ,重裝後都可以 iCloud download 返。
我機過機
新機直接登入WhatsApp就有返哂啲data
廢唔緊要 係咪有得換電先
今朝8點用到1點 冇打機淨係用IG/whatsapp
都可以跌到50%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞