Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
都係靜音
閃魔 綠聯
有冇人都卡咗喺software update個畫面好耐都冇反應
藍色炒唔起 cut單算
from other post

1. 新機開機後可以Skip既全部Skip,入到主畫面為止
2. 設定>一般>軟件更新>17.0.2
3. 更新完再入設定>一般>轉移或重設iPhone>清除所有內容和設定
4. 返到嚟開機Setup畫面,設定去到靠近舊機轉移資料,跟住指示做放低部機,食下嘢又好,打個飛機又好,返到嚟應該都搞掂
App顯示9月26-27送到,尋日轉being prepared for shipment,到而家都未再update。請問係咪星期六、日唔會出貨?聽日就會ship out?想趕得切飛之前換新機,賣埋部14 Pro Max。

印象中曾經試過喺深圳出貨,亦試過喺青衣。請問今年嘅安排係?
希望以後嘅iphone 可以用 type c 線換機過data

話晒有 10激 speed
benks 屌打,質素拍得住imos
一樣
之後夾硬熄機
再重新set 到見埋homepage再更新反而得
14 pm 換返15 pro
暫時開心使用中,不過隻原色比想像中核突
13pm > 15p
手感贏晒
發覺今年好多人pm 換 15p
dllm 轉payme 係咁話認證唔到
你有錢你鍾意啦
因為Pro Max真係好撚重同埋手感差......我寧願放棄核電然後帶個10000mAh嘅輕薄型尿袋仲好
認證失敗五次之後就用到
13 pm 同 14 pm 重得濟 15 pro 一拎上手 有feel..
https://youtu.be/IFbyzUBhNks?si=ULxwY9XK3vGx9xTU
好痴線, pro max 溫度上到50度,恭喜用家多一個煎蛋功能
白> 原>黑>藍
今日activate左部max, 想online買AppleCare但買唔到, 打上hotline話要等72hr/落apple shop先買到

另外, 有無ching feel到背玻璃同條邊之間有少少刮手?
想問下用落既巴打有冇好似公海咁講
勁易花勁熱勁倒水 仲衰過14pro

淨係待機都少左幾%
今日第一日轉
11pro > 14 pm > 15pro
夠哂輕夠好渣手
但要習慣返細Mon

今代聽錄音好似好返 唔會好耐先熄mon
搞到好易hi到d制
未拎貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞