Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
先達 前日放機 黑色256 頂盡5800
比你參考
知道
轉機真係好撚煩
尤其我呢啲科技白痴

呢隻應該會用9V3A嗰個profile去叉,姐係拎盡速
屌 咁多秘技既 唔識真係自己過唔到機
我無買開iCloud 睇黎今次要買了
姐係係舊機 wtsapp upload完上cloud 就機過機
係新機del wtsapp 再down過wtsapp?
我今年係smt買左部pro max﹐22號拎機
用左幾日想講大mon打機同睇片真係好Q正
Whatsapp 我直接wifi 過,唔覺有咩問題?
係hsbc 同 恒生最麻煩
想問下通常apple store幾時會有長注現貨架? 1-2個月?
唔該晒 巴打係咪藍精靈?識咁多嘢
我出街唔拎袋 pro max放褲袋好銀
Whatsapp我又無事

正常都攤幾日無咩問題先洗舊機
佢個過完即問你洗唔洗舊機真係好伏
我手機從來無backup 由11開始機過機 再之前全部都砍掉重練
衛訊門市賣炒價 網店得返藍色

2024年12月先出 咁不如下年16pro先發佈啦🙄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞