Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
我部15pro直接將佢set返做60HZ算唔知會唔會慳電啲 太快冇電
打上去叫佢reset
Set係長開慳電mode?定今代有得手動較
Setting入面accessibility嘅motion到較
諗住13換15pro粒電係會有好大分別
Agree, 我15pro 都係咁,不過我有開vpn 比較食電
搵到原來有得較宜家先知
請問下 除咗apple 仲有邊度有得訂機 、其他胃信 兇宅之類連訂都唔俾訂
原色512pro max
都想訂+1
256大機miss咗第一日之後真係可以慢慢
的確,係當年13pm一出個時粒核電太勁,所以而家比左好多希望部15pm
屌我都係
今日再試原來fail 左5次都只係清除銀行資料,照入到payme 的
咁夠做
點解有時影相會黑屏
有冇人15pro一樣?
我琴日過機到今日都未add得返張HSBC 信用卡落apple pay?真係要打電話去匯豐問?

機殼case買MOUS好 定係 NOMAD好?

WhatsApp嘅on99問題
iphone唔跌得
俾你換返原色都係會傷,不鏽鋼都會花晒
不鏽鋼單係插頭位都會有痕
啱啱轉會 有冇巴打有經驗iOS17 用幾耐會變返正常 或者會出返個update 依家新機都倒水咁 一日都用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞