Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
慳番啲時間
經itunes升又得
機入面setting襟軟件更新都得
今代唔知係咪改善咗呢part,我都係無解除佢直接成功過咗隻watch去新iPhone
普通用就無咩問題,不過開某啲app就會發熱,比我用11果時嚴重,我11果時都係機背發熱,15連條邊位都發熱,仲要辣手,電果方面用左6個鐘仲有68%既電量,可以一日唔洗差電。
介唔介意講吓成功機過機過到watch嘅係series幾?
我覺得成唔成功或多或少都關watch事,太舊可能真係會失敗
卡咗喺「正在下載軟件更新」成粒鐘
係kaiboard 有問題定點
間中打字會bug 左 無反應
另外部機都幾快熱
各位巴打係咪推薦機過機好過用Finder
你地Apple Online Shop 買左有收到email 賬單嗎?

點解我冇嘅???

已經setup好哂部機,但係點解平時更新app個頁面冇哂啲app?
15pro好撚倒水,大半日已經75%
有呀…
訂單當晚(15/9)收到,Invoice 21/9收到
用咗75%定淨返75%?
想問Android轉資料去iphone,需唔需要佢地100%開著,見到畫面?定係佢地待機都轉到?我whatsapp準備到91%就話轉唔到...
剩返
外媒對iPhone15 Pro跌落測試 鈦合金表現欠佳
https://www.kocpc.com.tw/archives/511476

裸機無望,焗住用殼
屌其他type c 線叉唔到15 pro
仲有75算係咁啦
我43咋
岩岩11上15pro
想問下type c iphone 你地係會唔會買usb a 頭接返舊adapter / 拖板usb 口位叉電?
點解係apple store 唔見有usb 頭to type c 既線
噢。。。要當晚,ok 啦,我買左一個鐘啫
有75仲想點,依家嘅standard 真係好癲
佢諗住-10% 先正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞