Apple iPhone 15 Pro / Pro max 討論區

1001 回覆
5 Like 34 Dislike
又支援 Dolby vision, Dolby atmos
AV1 硬解
依家咩最大路既制式佢都有支援
諗唔到呢代有咩原因唔換
手上得返airpod pro 係lightning
不過都唔使理,用開無線叉
衰在我隻多port 牛係2c 2a
都係要keep a to c 線
d 人話新 iPhone又無新野
其實外觀由 iPhone4, 個手機 design 已經 end game
除非手機型態上再有驚奇既爆發點,否則唔需要大轉
呢代更新,魔鬼在細節,完善晒應該要支援既野
係值得換
Apple計撚晒數

iPhone 16 Pro Max w/ A17 Max
iPhone 16 Ultra w/ A17 Ultra

The All New Design iPhone
我,有多部電話同電腦用,仲轉飛航模式
試咗,冇撳完成,等佢黑mon係會冇晒啲嘢
有無師兄有Pro Max 256Gb 原鈦色,取消訂單cap圖?用黎拒絕一個想話加$300就買部機嘅長輩。
唔好問我點解唔直接拒絕佢,可以的話我一定咁做。☹️
先唔該師兄。🙏🏻🙏🏻
key 圖囉
弱弱一問,pro機可唔可以用notebook d type c 火牛黎差電?
仲有水位點撚樣搵人cut俾你睇呀
連我隻破IPO大藍都無cut,自用緊啦
得,有PD就得
Thanks 咁唯有等佢fix
我諗冇人成功過

好肉赤
有冇計可以trade in抵啲
訂左部細原256GB 派貨寫26-28號,今日過左數 會唔會聽日送到唔該
咁難買架咩
我前日走去胃訊trade in 有現貨順便買埋
我部細原256寫26-27,今日出貨聽日話會送到
本來係27-3
大原256先岩
Key圖功力弱呀⋯⋯🙁
唔買最抵
照咁諗我應該最快都要27號
呢個係直插網線個icon嚟
你插緊type-C hub?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞